Apple hint naar Watch in januari tijdens demo in Parijs

6 reacties

Zoals je op OMT kon lezen, was de Apple Watch gisteren in de hippe tech-/modewinkel Colette te bekijken. Het werd een tout sjieke bedoeling met grote namen uit de modewereld die onder toeziend oog van Jony Ive en Mark Newson kwamen kijken en passen.

Dat passen was alleen voor een select groepje weggelegd, de meeste bezoekers konden de Apple Watch alleen achter glas bekijken. Het was ook mogelijk om de Watch alvast te reserveren, waarbij een Apple-medewerker mogelijk verklapte dat de Apple Watch in januari 2015 te koop zal zijn.

Een bezoeker van Colette vertelde het volgende tegen 9to5Mac:

At Colette, when we entered inside there was a guy from Apple who took our name, email and said to choose an apple watch model we’re interested in. After that he said that we’re gonna receive an email from them 2 weeks before the launch. Later he said that we’ll be receiving it in late December. So… the  Watch in early January

De demo in de Parijse winkel was duidelijk opgezet om de Apple Watch te positioneren als hip modeaccessoire. Journalisten van mode­tijdschriften mochten het Apple-horloge passen. Grote namen uit de modewereld als Sarah Andelman (Creative Director, Colette), Karl Lagerfeld (Duitse ontwerper) en Anna Wintour (Vogue magazine) gingen op de foto met Ive en Newson.
watch-jonyenmodepopjes
Of de Apple Watch ook de koop zal zijn in winkels als Colette is onduidelijk. Het is niet ondenkbaar dat een mode-gerelateerd product als een horloge ook buiten Apple Stores verkrijgbaar zal zijn. Winkels als Colette lenen zich daar prima voor, in Nederland zou de Bijenkorf wellicht een geschikte locatie zijn.

Buiten stond een flinke rij.
Buiten stond een flinke rij.
De etalage liet weinig aan de verbeelding over.
De etalage liet weinig aan de verbeelding over.
Er was geen gebrek aan aandacht voor de Apple Watch.
Ook binnen was geen gebrek aan aandacht voor de Apple Watch.
Keurig op een rij, maar wel achter glas.
Keurig op een rij, maar wel achter glas.
Kijken maar (nog) niet kopen.
Kijken maar (nog) niet kopen.

Meer foto’s zijn te bekijken bij Mihai Varzari.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  celie

  Goede marketing van Apple. Het wordt dus een PCHoofthorloge met binnenkort exclusieve Louis Vuitton bandjes.

 • Profielfoto
  exilim

  iCloud fotostream???:

  Meer foto’s zijn te bekijken bij Mihai Varzari.

  Hoe krijg ik dit voor elkaar???

 • Profielfoto
  Rickje

  Meer foto’s zijn te bekijken bij Mihai Varzari.

  Hoe krijg ik dit voor elkaar???

  https://www.facebook.com/varzari1
  Alleen ik zie de foto’s van de Apple Watch niet, haha

  Overigens, wat moet je in godsnaam met die Apple Watch.. horloge dat een dag mee gaat… lekker handigggggggg

 • Profielfoto
  exilim

  @Rickje ;!

  ik bedoel iCloud photostream: https://www.icloud.com/photostream/nl-nl/#A65nhQSTGYFpDz

  daar ben ik naar op zoek

 • Profielfoto
  donut

  voor de wannabees:)

 • Profielfoto
  Flemmy

  Als je een gedeelde fotostream maakt, kun je (op iOS in ieder geval, net even gekeken) onder het ‘wijzig’ menu, onder het tabblad ‘personen’ de optie ‘openbare website’ aanzetten. Denk dat dat ‘m is.:)