Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 7 oktober 2014

Apple brengt tweede Golden Master OS X Yosemite uit

Een week geleden bracht Apple de Golden Master uit van OS X Yosemite. Daarmee leek een einde te komen aan het ontwikkelproces van versie 10.10 van OS X. Tot daar dinsdag­avond een tweede Golden Master verscheen. Golden Master 2.0 is nu beschikbaar.

Zowel testers van de developer beta als de publieke beta kunnen de update via de Mac App Store binnenhalen. Opvallend genoeg is deze slechts 104 MB groot, wat doet vermoeden dat het vooral om kleine bugfixes gaat. Visuele wijzigingen in de interface zijn niet gespot. Yosemite zal tijdens een special event op 16 oktober worden gepresenteerd aan het grote publiek.

GM Candidate 2.0 is nu beschikbaar.

Wil je alvast een glimps krijgen van de nieuwe features van Yosemite? Bekijk dan nu onze previews bij OMT Labs.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple brengt tweede Golden Master OS X Yosemite uit
Sluiten