Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 22 september 2014
Leestijd: 1 minuut

Waarschijnlijk toch pre-orders iPhone 6 bij Nederlandse Apple Store

Hoewel het er in eerste instantie niet op leek dat de iPhone 6 in Nederlandse Apple Stores te reserveren zou zijn, is Apple toch stilletjes pre-orders aan het voor­bereiden. De pagina voor reserveringen staat al half online en hint dat de pre-orders dinsdag starten.

Handige Twitteraars ontdekten dit door de link naar de buitenlandse pre-order pagina aan te passen. Het vervangen van “DE” door “NL” was genoeg om de Nederlandse pre-order pagina te ontdekken. De broncode bevat alle verwijzingen naar de Nederlandse verkoopstart op 26 september.

Apple heeft de pre-order pagina bijna klaar.

Hoewel diverse providers en retailers al sinds afgelopen vrijdag pre-orders accepteren, bleef Apple stil. Op de Apple-website staat slechts dat de iPhone 6 bij de Apple Stores in Haarlem, Amsterdam en Den Haag op 26 september verkrijgbaar is op basis van “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

Een nachtje voor de Apple Store kamperen is door de pre-orders mogelijk niet meer nodig. Het lijkt er niet op dat Apple de pre-order iPhones verstuurt, een ritje naar Amsterdam, Haarlem of Den Haag blijft noodzakelijk. Waarschijnlijk gaan de pre-orders op middernacht open. We houden je op de hoogte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waarschijnlijk toch pre-orders iPhone 6 bij Nederlandse Apple Store
Sluiten