Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 september 2014

Vraag celebs het hemd van het lijf met de AMA-app

Niet letterlijk het hemd van het lijf natuurlijk, daar hebben we iCloud voor. Sinds vandaag kan je celebrities ook figuurlijk via je iPhone het hemd van het lijf vragen door middel van de Ask Me Anything (AMA) app van Reddit. Ook eerdere AMA-sessies zijn terug te lezen.

Reddit biedt al langer AMA-sessies aan op zijn website, maar deze is op zijn zachtst gezegd niet erg gebruiksvriendelijk. Gelukkig is de app dat wel, aanmelden gaat eenvoudig. Daarna neem je deel aan sessie sen scroll je je zo een weg door trending, recente en top AMA’s.

Een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail adres is genoeg om je direct vanuit te app aan te melden. Daarna opent een scherm met populaire AMA’s. Door op het Reddit-icoon rechtsboven te klikken, kan een categorie gekozen worden. Op zoek naar een bekende muzikant? Zoek onder music. Een politicus, die vindt je onder politics. Zo zijn er nog een tiental thema’s.

Deelnemen aan AMA-sessies kan eenvoudig door in het tabblad recent te zoeken naar een sessie met het label ‘active’. De mogelijkheid om een pushnotificatie bij live AMA’s te ontvangen ontbreekt helaas. Het teruglezen van oude sessies is echter ook vermakelijk, zo kom je meer te weten over de opname van de videoclip van Gangnam Style, het leven van een Greenpeace-activist of boxer Mike Tyson.
Downloaden en vragen
Reddit AMA App is te downloaden in de App Store en geschikt voor de iPhone, iPad en iPod Touch. De app vereist minimaal iOS 7.0.

Reageer op artikel:
Vraag celebs het hemd van het lijf met de AMA-app
Sluiten