Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 september 2014
Leestijd: 1 minuut

Vooruitdenken: Een ronde Apple Watch?

Apple kondigde de Apple Watch twee dagen geleden aan. In tegenstelling tot de Moto 360, een smartwatch die ook hoge ogen gooit, is het een rechthoekig apparaat. Wat als de Apple Watch rond zou zijn? UX/UI designer Alcion heeft een verrassend concept gemaakt.

De ontwerper pakte de interface van de Apple Watch en renderde deze in een ronde formfactor. Opvallend is dat de UI van Apple’s smartwatch eigenlijk ook aardig aansluit op een rond ontwerp. Veel schermen bestaan al uit ronde vormen. Bekijk de renders, wij zijn benieuwd naar jouw voorkeur. Moet de Apple Watch 2 rond worden?

In het concept is wel een beetje gesmokkeld, de Apple Watch lijkt wat dunner afgebeeld dan deze eigenlijk is. Maar waarschijnlijk slaagt Apple er in de Apple Watch 2 significant dunner te maken. De eerste iPhone was immers ook een stuk dikker dan de iPhone 6.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vooruitdenken: Een ronde Apple Watch?
Sluiten