Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 september 2014

Schattigste Angry Birds in nieuwe game

Hoewel de naam Stella je misschien aan een Belgisch bier doet denken, is het ook de naam van de nieuwste toevoeging aan de grote familie Angry Birds-games. De vogels gaan terug naar hun roots met een klassiek slingeren en schieten.

De vogels in Angry Birds Stella zijn vrouwelijk en hebben de beschikking over een aantal superkrachten, die met een tap op het scherm te activeren zijn. De superkrachten komen als vanouds van pas in de strijd tegen de piggies die het fotoboek van Stella hebben gestolen en meer kwaad willen doen.

Met Angry Birds Stella brengt Rovio sinds lange tijd weer een game uit die de klassieke gameplay heeft waarmee de inmiddels overbekende Angry Birds groot zijn geworden. Voorheen maakten de vogels een uitstapje naar de racebaan in Angry Birds Go! en met RETRY probeerde de gamemakers een gooi te doen naar het succes van Flappy Bird.

De Angry Birds zijn terug op het oude nest in een game die uitpuilt van de schattig­heid en roze. Duidelijk gericht op de vrouwelijke gamers, die hoeven zich met 120 nieuwe levels niet te vervelen. De game gratis te downloaden, maar bevat wel in-app aankopen.

Downloaden en spelen
Angry Birds Stella is te downloaden in de App Store en geschikt voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Het spel vereist minimaal iOS 6.0.

Reageer op artikel:
Schattigste Angry Birds in nieuwe game
Sluiten