OS X Yosemite beta 7 beschikbaar, niet als publieke beta

5 reacties

Developers, start your updates. Apple heeft OS X Yosemite Developer Preview 7 beschikbaar gesteld, de zevende betaversie is alleen voor geregistreerde ontwikkelaars, consumenten die deelnemen aan de publieke beta hebben geen update ontvangen.

De update is 557 MB groot, een stuk kleiner dan eerdere betaversies die standaard meer dan 1 GB waren. Dit wijst erop dat er minder wijzigingen en bugfixes zijn gedaan dan in de vorige developer previews. Naast de nieuwe Yosemite beta, is er ook een nieuwe beta van Xcode en een Yosemite Recovery update beschikbaar.

Schermafbeelding 2014-09-03 om 10.42.01

Van de huidige versie van OS X 10.9 Mavericks verschenen 8 betaversies, het ligt in de lijn der verwachting dat ook Yosemite ook na deze zevende beta nog één nieuwe betaversie krijgt. De release van OS X Yosemite wordt in oktober van dit jaar verwacht.

Dit artikel wordt nog bijgewerkt, zodra er opvallende wijzigingen in de nieuwe beta gespot worden, lees je dat hier direct. Zelf iets gespot? Laat het in een reactie onder dit artikel weten of mail naar reactie [at] onemorething.nl

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Shyos

  OMT wordt wakker…:lol:

  kijk even hier voor de opvallende wijzigingen

 • Profielfoto
  Lowtemp

  Ik ben bij deze update volledig overgeschakeld op Yosemite. Werkt tot nu toe heel erg prima!

 • Profielfoto
  Maced.2

  Hier ook volledig over gestapt naar 10.10 DP7. [ dan wel op een externe partie ]

  De hele meuk 10.9. via migratie assistent overgezet.

  Maar er zijn app’s die niet echt goed werken onder 10.10…transmit .RapidWeaver maar die komen straks wel met een update als de release daar is van 10.10:)

  Voor de rest een heerlijke beta en draait snel en top(y)

 • Profielfoto
  Ruud Ravenhorst

  Bij mij gewoon ruim 1 GB. En ik had beta 7 ook draaien…

 • Profielfoto
  Bman

  Off Topic; is er vandaag nog een OMT Live?