Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 september 2014

OS X Yosemite beta 7 beschikbaar, niet als publieke beta

Developers, start your updates. Apple heeft OS X Yosemite Developer Preview 7 beschikbaar gesteld, de zevende betaversie is alleen voor geregistreerde ontwikkelaars, consumenten die deelnemen aan de publieke beta hebben geen update ontvangen.

De update is 557 MB groot, een stuk kleiner dan eerdere betaversies die standaard meer dan 1 GB waren. Dit wijst erop dat er minder wijzigingen en bugfixes zijn gedaan dan in de vorige developer previews. Naast de nieuwe Yosemite beta, is er ook een nieuwe beta van Xcode en een Yosemite Recovery update beschikbaar.

Van de huidige versie van OS X 10.9 Mavericks verschenen 8 betaversies, het ligt in de lijn der verwachting dat ook Yosemite ook na deze zevende beta nog één nieuwe betaversie krijgt. De release van OS X Yosemite wordt in oktober van dit jaar verwacht.

Dit artikel wordt nog bijgewerkt, zodra er opvallende wijzigingen in de nieuwe beta gespot worden, lees je dat hier direct. Zelf iets gespot? Laat het in een reactie onder dit artikel weten of mail naar reactie [at] onemorething.nl

Reageer op artikel:
OS X Yosemite beta 7 beschikbaar, niet als publieke beta
Sluiten