Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 september 2014
Leestijd: 1 minuut

OS X-update 10.9.5: kleine bugfixes, Safari 7.1 en een eend

Na de release van iOS 8 op woensdagavond, heeft Apple ook een kleine update voor OS X Mavericks vrijgegeven. De update draagt versienummer 10.9.5. Het is waarschijnlijk de laatste update voordat OS X 10.10 Yosemite in oktober beschikbaar gesteld wordt.

OS X Mavericks 10.9.5 brengt voornamelijk kleine bugfixes die voor zakelijke gebruikers interessant zullen zijn. Er zijn problemen verholpen met VPN-verbindingen en toegang tot Windows servers is nu betrouwbaarder. Naast de OS X-update is ook Safari 7.1 beschikbaar gesteld. Daarin doet Apple een opmerkelijke toevoeging aan zijn browser.

In Safari 7.1 is zoekmachine DuckDuckGo toegevoegd. Dit is een zoek­machine die, in tegenstelling tot Google of Yahoo, gebruikers niet volgt. DuckDuckGo is nu naast Google, Yahoo en Bing te kiezen als standaardzoekmachine.

OS X Mavericks 10.9.5 is te installeren via de Mac App Store. Pas na de update voor OS X wordt Safari 7.1 aangeboden, het is dus nodig om twee keer op updates te checken. De release notes zijn op de website van Apple in te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
OS X-update 10.9.5: kleine bugfixes, Safari 7.1 en een eend
Sluiten