OMT Poll: Apple-evenement 9 september

25 reacties

Het komt er nu echt aan, het Apple-evenement van 9 september. De verwachtingen zijn nog nooit zo hooggespannen geweest. De iPhone 6, iWatch en meer. Wat denk jij ervan? Doe mee met de grote OMT poll.
 

 

De uitslag van de poll wordt bekend gemaakt tijden de livestream die One More Thing uitzendt als voorbeschouwing op het Apple-evenement. Kijk vanaf 18:30 uur mee op onemorething.nl/live en vergelijk jouw verwachtingen met die van andere Apple-fans.

Reacties

25 reacties
 • Profielfoto
  Caszz

  Ik verwacht dat ik dinsdag alle antwoorden heb, verder verwacht ik niks

 • Profielfoto
  Apple Focus

  Vervelend dat je steeds maar 3 dingen mag aankruisen…

 • Profielfoto
  Waffle ಠ_ಠ

  Een nieuw Cinema Display? Die heten al een tijdje niet meer zo;-)

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Ik ben erg benieuwd of alles gepresenteerd word waarover gespeculeerd wordt. De laatste jaren is het vaak minder dan men had gehoopt… daarom heb ik me ingesteld op een tegenvaller.

 • Profielfoto
  Hydræ

  Ik denk dat jullie bedoelen: iWatch integratie met HealthKit ipv. HomeKit.

 • Profielfoto
  Targaryen

  Ik vind het vervelender wanneer je aangeeft dat er géén iWatch komt, je dan alsnog verplicht bent om drie dingen aan te kruisen. Persoonlijk kan die hele “watch” mij gestolen worden. Afijn, kijken doe ik trouwens via apple.com.

 • Profielfoto
  Belg13

  Vreemd dat een betere camera nergens aan bod komt.

 • Profielfoto
  ro_me

  pffieww, ben 40 en gelukkig had ik twee keuzes; 30-40 jaar en 40-50 jaar! Voor de eerste gekozen, 40-50 jaar klinkt meteen zo oud!

 • Profielfoto
  Arjenn

  http://www.whoisanna.com

  ziet iemand hier een link naar Apple?

 • Profielfoto
  vuurvreter

  Waarom staat “zwart” niet als favoriete kleur er tussen?

 • Profielfoto
  jorgdane

  Wat wordt de belangrijkste feature van de iWatch?

  Ehh? De tijd aangeven… Staat er niet eens bij!

 • Profielfoto
  SunKeeper

  Benieuwd!

 • Profielfoto
  Noest

  Als er maar Touch ID inzit, anders moet ik er niets van hebben!

 • Profielfoto
  MEEUW

  Zou het verstandig zijn om verschillende dingen te introduceren?
  Krijg je niet volledig de aandacht voor 1 bepaald product.
  Als je het verspreid krijg je meerdere keren aandacht, en dus aandacht, dus gratis reclame.
  voor en erna.

  EN belangrijkste : Consumenten kunnen maar 1 keer in de zoveel tijd groot bedrag neerleggen.
  Dus zal de iphone wel worden, en de iwatch later komt.

 • Profielfoto
  essiw

  ^En mensen gaan denken “oh zucht, weer een aankondiging” wat het speciale er af haalt. Dus er zitten voor en nadelen aan.

 • Profielfoto
  SunKeeper

  ^ Als je zorgt dat het 100% samenwerkt, kopen de meeste mensen het toch wel allemaal, dus maakt weinig uit wanneer je het released.

 • Profielfoto
  iSponge

  Ik zit nu al met klamme handjes… En het is nog niet eens dinsdag… Wist niet dat m’n leven zo saai was xD

 • Profielfoto
  wensink

  En de iWatch zal ook niet meteen te koop zijn als de productie nog moet worden gestart..

 • Profielfoto
  polansky

  http://www.whoisanna.com

  ziet iemand hier een link naar Apple?

  Yup ik denk ook dat het van Apple is.
  Huisstijl is exact hetzelfde.

  Wanneer er wel een iWatch wordt aangekondigd is de productie heus al wel gestart. Ook al interesseert me een horloge zelf geen lor.
  Ik ben geen horlogedrager en zie om die reden de meerwaarde niet ten opzichte van een smartphone.

 • Profielfoto
  McNismo

  Gaaf hoor!!! Die aankondigingen elke keer weer.
  Onbewust denk ik er de dagen van tevoren steeds weer aan. “Oh ja, over een paar dagen is de AppleEvent”.

  Ik zit er morgen klaar voor!

 • Profielfoto
  KrijnB

  Whoisanna…… ik begreep er ook al niets van. Maar nu je de vraag stelt! Zou inderdaad heel goed Apple kunnen zijn. Sinds een paar dagen krijg je het veel te zien op tv. Maar apple heeft toch nog nooit hier in NL zelf reclame gemaakt?

 • Profielfoto
  polansky

  Als je als ‘modemerk’ jezelf wil introduceren zul je wel reclame moeten maken.
  WhoisAnna.com;)

 • Profielfoto
  Arjenn

  die teller van 7 dagen maakt het wel weer een beetje lastig om het aan apple te koppelen. in het begin van de tv reclame leek je eerst een iphone model van de bovenkant te zien en daarna een deel van het apple logo (linker kant)

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Ik denk wel dat er meerdere producten aangekondigd kunnen worden. Dat is nog al gedaan geweest hoor. Ik vraag me echt af of we een nieuwe Apple TV te zien zouden krijgen. Een smartwatch daar zit ik met mezelf in een tweestrijd. Enerzijds boeit het me niet. Langs de andere kant hoe je het misschien ook niet echt te zien als een ‘watch’ maar eerder als een band. En dat is voor mij al heel wat anders. Zeker als ze er uit zien zoals die armbanden van Sony, die gisteren onthuld werden. mooi design ook. Als het iets soortgelijks is zou ik geen nee zeggen. Dat gekoppeld met touch id zou fijn zijn. Bellen via die armband zou mij minder boeien, al kan het bij Sony blijkbaar wel, net als tekstberichten versturen.

  Ergens, diep binnenin hoop ik ook op een nieuw Apple scherm, maar dan wel groter dan 27″. Eventueel terug een 30″, zou echt de max zijn.

  Verder vind ik het ook vreemd dat er in de poll nergens een betere camera aan bod komt zoals “Belg13” al zei.

  Overigens ga ik de livestream kijken via mijn Apple TV maar ik ga wel de voor en nabeschouwing kijken hier van OMT:-)

 • Profielfoto
  proXify

  Ik verwacht, met dat de iPod sales achteruit gaan, dat men een iPod in een dr dre beats headphones zal integreren. Die je draadloos oplaad en synchroniseert. U2 is hiervoor uitgenodigd. Zij zullen Studio kwaliteit aanbieden in deze kabelloze headphone.