Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 september 2014
Leestijd: 1 minuut

Netflix nu ook beschikbaar in België

Netflix is vanaf nu ook beschikbaar in België. De streaming-videodienst kwam vorig jaar al naar Nederland en is sindsdien dé favoriete Apple TV-app van menig Nederlander. De dienst is in België beschikbaar vanaf 7,99 euro per maand, de eerste maand is gratis.

Het aanbod van Netflix is in ieder land verschillend, zo wordt in België samengewerkt met de VRT voor het aanbieden van lokale films en programma’s. Daarnaast is er een groot internationaal aanbod met ook de Netflix Originals als House of Cards en Orange Is the New Black.

Netflix breidde eerder dit jaar uit naar Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook is er een nieuwe Apple TV-app gelanceerd, deze is onderdeel van software-update 7.0 voor de derde generatie Apple TV. Gebruikers van OS X Yosemite kunnen zich verheugen op HTML 5 streaming, geen Silverlight of Flash meer nodig.

Net als in Nederland kost het goedkoopste Netflix-abonnement 7,99 euro per maand, daarmee kan in SD-kwaliteit en op één apparaat gekeken worden. Upgraden naar HD-kwaliteit en twee apparaten tegelijk kost een euro extra, maandelijks 8,99 euro. Voor de grootgebruiker is er een abonnement dat vier streams tegelijk toestaat, dat kost 11,99 euro per maand.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix nu ook beschikbaar in België
Sluiten