Netflix nu ook beschikbaar in België

8 reacties

Netflix is vanaf nu ook beschikbaar in België. De streaming-videodienst kwam vorig jaar al naar Nederland en is sindsdien dé favoriete Apple TV-app van menig Nederlander. De dienst is in België beschikbaar vanaf 7,99 euro per maand, de eerste maand is gratis.

Het aanbod van Netflix is in ieder land verschillend, zo wordt in België samengewerkt met de VRT voor het aanbieden van lokale films en programma’s. Daarnaast is er een groot internationaal aanbod met ook de Netflix Originals als House of Cards en Orange Is the New Black.

Netflix breidde eerder dit jaar uit naar Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook is er een nieuwe Apple TV-app gelanceerd, deze is onderdeel van software-update 7.0 voor de derde generatie Apple TV. Gebruikers van OS X Yosemite kunnen zich verheugen op HTML 5 streaming, geen Silverlight of Flash meer nodig.
appletv-new-003

Net als in Nederland kost het goedkoopste Netflix-abonnement 7,99 euro per maand, daarmee kan in SD-kwaliteit en op één apparaat gekeken worden. Upgraden naar HD-kwaliteit en twee apparaten tegelijk kost een euro extra, maandelijks 8,99 euro. Voor de grootgebruiker is er een abonnement dat vier streams tegelijk toestaat, dat kost 11,99 euro per maand.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Bas_H_Design

  Alleen met het 12 euro p/m abbo kun je uhd content streamen toch…?

 • Profielfoto
  iPrincess

  Html5-streaming is wel welkom, wat een gedonder had ik steeds met silverlight!

  Overigens, het was zelfs pas afgelopen week dat Netflix gelanceerd is in Duitsland en dergelijke!

 • Profielfoto
  stefanvdb

  heb het 12 € abo genomen, maar nog niet gevonden hoe ik UHD content kan afspelen … app op mijn (4k) smart tv werkt niet … zwart scherm … apple tv werkt wel perfect, maar geen idee of die UHD beeld kan streamen?

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Apple TV kan geen UHD, alleen 1080p. Zowel bij het abo van 8,99 als 11,99 zit UHD als ik me niet vergis.

 • Profielfoto
  Sven De Mey

  Ik geraak niet ingelogd op iPad/iPhone… Apple TV en Wii (leuke verrassing!!) gaan perfect. Nog iemand problemen op iOS?

 • Profielfoto
  MEEUW

  doe geen moeite, het aanbod is minimaal.
  zonde van geld…

 • Profielfoto
  Imade

  doe geen moeite, het aanbod is minimaal.
  zonde van geld…

  Het aanbod groeit schrikbarend snel… ik heb sinds 9/11/’13 Netflix en wil er nog steeds NIET van af en gebruik het dagelijks.

 • Profielfoto
  Sven De Mey

  Ondertussen paswoord probleem opgelost;-)
  Ik vind het aanbod best wel OK, maar heb dan ook nog een eigen bibliotheek waar Netflix dan (op een legale manier) een mooie aanvulling is.
  Vooral het Nederlandstalig aanbod voor de kinderen is meer dan voldoende…