Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 6 september 2014
Leestijd: 1 minuut

Modejournalisten voor Apple-evenement uitgenodigd

De gastenlijst voor Apple-evenementen ziet er ieder jaar ongeveer hetzelfde uit. Dit jaar is het echter allemaal anders en zijn een groot aantal modejournalisten en bloggers door Apple uitgenodigd voor het special event van aanstaande dinsdag 9 september.

Modejournalisten komen niet voor een iPhone 6 of iPay-betaalsysteem. Drie keer raden voor welk product ze wél komen? Juist, die iWatch die steeds waarschijnlijker wordt. Misschien is die mysterieuze witte doos die Apple voor de evenementenlocatie aan het bouwen is een grote catwalk.

Diverse modejournalisten vertellen Reuters dat ze voor het eerst uitgenodigd zijn voor een productaankondiging. Een teken dat Apple de banden met de modewereld wil aanhalen. Dit bleek eerder al uit de overstap van Angela Ahrendts (Burberry) en Paul Deneve (Yve Saint Laurent) naar Cupertino.

Het mysterieuze witte gebouw waar het Apple-event plaats gaat vinden.

Het uitnodigen van een nieuwe doelgroep verklaart ook de keuze voor het grote Flint Center als evenementenlocatie, voorheen vond het Apple-evenement van september plaats in het kleinere Yerba Buena Center.

Verwacht wordt dat de iWatch zowel modieus als sportief is, het apparaat zou volgens de laatste geruchten een geboden OLED-scherm van 1,3- of 1,5-inch krijgen. Naar verwachting gaat de iWearable later dit jaar voor ongeveer 350 euro over de toonbank.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Modejournalisten voor Apple-evenement uitgenodigd
Sluiten