Meest complete kijk op iPhone 6

19 reacties

Als je je op 9 september wil laten verrassen, is het aan te raden niet verder te lezen. Als je nu al een compleet beeld van de iPhone 6 wil hebben, is dit waar je op gewacht hebt. Een nieuwe Russische video laat een bijna compleet geassembleerde iPhone 6 zien.

Een uit diverse onderdelen samengestelde spacegrijze iPhone 6 wordt vergeleken met de iPhone 5s. Het in de video getoonde is waarschijnlijk de iPhone 6 zoals Apple deze tijdens het special event op 9 september gaat presenteren. Compleet met 4,7-inch scherm en afgeronde hoeken. 

Wie de iPhone 6 zo snel mogelijk in handen wil hebben, kan 19 september het best vrijhouden in zijn agenda. Volgens diverse telecomproviders zal de nieuwste iPhone vanaf die datum verkrijgbaar zijn. De adviesprijs zonder abonnement is ongewijzigd op 699 euro voor het basismodel.

Naast het grotere scherm en afgeronde hoeken, krijgt de iPhone 6 mogelijk de beschikking over NFC voor een iPay-betaaldienst van Apple. Voor wie niet alleen een groter scherm wil, maar ook grotere opslagruimte is de iPhone 6 naar verluidt straks ook verkrijgbaar met 128 GB capaciteit.

Захватывающие!

Reacties

19 reacties
 • Profielfoto
  Grogy

  Leuk filmpje, voorzijde van de iPhone 6 is strak vormgegeven, de achterzijde blijf ik afschuwelijk vinden.
  De dikke lijnen, de uit-stekende camera, jammer!

 • Profielfoto
  Needler

  De voorkant is inderdaad prachtig. De achterkant is.. ehh.. functioneel hoop ik. Hopelijk zitten deze lijnen hier met een reden. Ik zou graag een krachtiger antenne/bereik willen op mijn iPhone. Dat is met mijn huidige iPhone 5 niet echt het geval.

  Het minst mooie vind ik de uitstekende camera. Ik hoop niet dat het te veel hobbelt als je de iPhone 6 op een tafel legt.

 • Profielfoto
  Petje

  Ik geloof deze vorm niet. Het scherm lijkt van heel dik glas en het vormt een soort bobbel op de afgeronde unibody die niet naadloos doorloopt met het glas.
  Verder zijn de dikke rubber randen op de achterzijde bedoeld voor de antennes, heel lelijk. Ik kan nooit geloven dat Apple dit op deze manier gaat presenteren.
  We wachten af.

 • Profielfoto
  sanderman

  Petje, dat hoop ik ook. Ik ben nog niet helemaal fan van de dikke lijnen, maar wie weet. De camera maakt me niet zo heel veel uit. Ik vind wel dat het scherm inderdaad een gekke bobbel heeft in dat filmpje. Een mooi afgerond glazen front zal ongetwijfeld naadloos doorlopen in de behuizing, anders is afronding van de schermrand wel een gekke zinloze stap.

  Kortom: in mijn ogen kan dit er wel mee door, maar stiekem hoop ik op wat anders. Het idee is wel goed, maar het mag van mij wel iets verfijnd worden!

 • Profielfoto
  Arturobiatch

  Zei ie nou ‘Hoera’ toen ie ‘NFC’ opnoemde… kan ik toch russisch…:razz:

 • Profielfoto
  Flemmy

  De dikke lijnen op de achterkant en de uitstekende camera vind ik echt niet des-Apples. Maar goed, we weten allemaal nog heel goed dat we met de onderbrekingen in het frame van de iPhone 4 hetzelfde dachten.. En dat vind ik nu toch echt de mooiste iPhone tot nu toe.

  We’ll see:)

 • Profielfoto
  Androidgirl

  Nog eventjes afwachten, lieverds. 9 september. Ik gok zo, dat het toch een verrassing zal zijn voor menigeen op dit forum. (En voor mij!)

 • Profielfoto
  SvS

  Eh… rest mij de vraag; hoe komen de Russen aan iPhone 6?!?
  Verder, ik denk ook dat die lijnen op achterkant alleen maar functioneel bedoeld is.

 • Profielfoto
  roger767

  Die ronde hoeken en achterkant doet mij denken aan de originele aluminum iPhone.

 • Profielfoto
  ralpharma

  Ik vind hem verhoudingsgewijs wel erg groot…

 • Profielfoto
  magsafe

  Zit er nou een knop aan de rechter zijde? (van voren gezien dan)
  Dit hebben android toestellen toch ook vaak?

 • Profielfoto
  Verwijderen

  @SvS
  In Rusland kun je die al gewoon bestellen, ik heb zelf ook al een iPhone 6.

 • Profielfoto
  Andre Mesker

  Begint steeds meer op een Samsung Galaxy nr. zoveel te lijken. Maar wel mooi hoor, dat dan weer wel.:smile:

 • Profielfoto
  evkruining

  Het lijkt een onopvallend en saai ding geworden. Dertien in een dozijn.

  Zou Apple de 4s uit het assortiment gaan halen vanaf volgende week? Misschien moet ik er dan nog snel eentje bestellen als reserve telefoon want deze iPhone 6 zal het niet worden bij mij. Veel te lomp.

 • Profielfoto
  Needler

  Ik geloof deze vorm niet. Het scherm lijkt van heel dik glas en het vormt een soort bobbel op de afgeronde unibody die niet naadloos doorloopt met het glas.
  Verder zijn de dikke rubber randen op de achterzijde bedoeld voor de antennes, heel lelijk. Ik kan nooit geloven dat Apple dit op deze manier gaat presenteren.
  We wachten af.

  Het glas is juist super dun. En buigt “om de hoeken” heen. Dat zagen we al eerder in gelekte video’s. Hierdoor krijg je een soort druppel effect die best wel mooi meeloopt met de body. Ik vind dit persoonlijk het mooiste stukje van de nieuwe iPhone.

 • Profielfoto
  NoPlasticPhones

  Ronduit lelijk, dat is wat ik er van vind.

 • Profielfoto
  Romper

  …Chinese cloonfoon, 100%…

 • Profielfoto
  steveb

  opbouw camera
  nfc
  reflectie op het schem (lijkt mij een ramp)

  ik hoop dat dit geen waar is

 • Profielfoto
  recoiller

  Er zal van alles verbeterd zijn en er zal wel vraag uit de markt zijn, maar ik zie mezelf niet met zo’n bakplaat rond lopen. Ik denk niet eens dat hij in m’n broekzak past, mijn handen zijn precies goed voor de 5s maar voor dit gevaarte dus te klein.

  Zal minder makkelijk vast te houden zijn en omdat je vingers er minder goed omheen passen lastiger te bedienen. De homeknop zit helemaal op het randje onderaan waardoor je je duim helemaal in een spagaat moet leggen om hem te gebruiken. Waar ik altijd vond dat Samsung Apple imiteerde vind ik nu dat Apple Samsung imiteert. De grote schermen zijn vooral populair onder de ouderen waar de ogen slechter van worden. Nu is er ook een iPhone voor de Opa’s en Oma’s onder ons.
  Op de vormgeving lijken concessies gedaan te worden. Die strepen en die uitstekende camera zou Steve nooit geaccepteerd hebben. Ik snap dat er een nieuw tijdperk is maar stiekem mis ik Steve toch wel.
  Verder heb ik geen USP gezien wat mij kan motiveren om mijn verlopen contract te verlengen met deze telefoon.
  Let op, zul je straks zien dat de iWach alleen werkt met de iPhone 6.