Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 2 september 2014

Meest complete kijk op iPhone 6

Als je je op 9 september wil laten verrassen, is het aan te raden niet verder te lezen. Als je nu al een compleet beeld van de iPhone 6 wil hebben, is dit waar je op gewacht hebt. Een nieuwe Russische video laat een bijna compleet geassembleerde iPhone 6 zien.

Een uit diverse onderdelen samengestelde spacegrijze iPhone 6 wordt vergeleken met de iPhone 5s. Het in de video getoonde is waarschijnlijk de iPhone 6 zoals Apple deze tijdens het special event op 9 september gaat presenteren. Compleet met 4,7-inch scherm en afgeronde hoeken. 

Wie de iPhone 6 zo snel mogelijk in handen wil hebben, kan 19 september het best vrijhouden in zijn agenda. Volgens diverse telecomproviders zal de nieuwste iPhone vanaf die datum verkrijgbaar zijn. De adviesprijs zonder abonnement is ongewijzigd op 699 euro voor het basismodel.

Naast het grotere scherm en afgeronde hoeken, krijgt de iPhone 6 mogelijk de beschikking over NFC voor een iPay-betaaldienst van Apple. Voor wie niet alleen een groter scherm wil, maar ook grotere opslagruimte is de iPhone 6 naar verluidt straks ook verkrijgbaar met 128 GB capaciteit.

Захватывающие!

Reageer op artikel:
Meest complete kijk op iPhone 6
Sluiten