Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 22 september 2014

Mail-update voor beta OS X Yosemite

Toen OS X 10.9 Mavericks vorig jaar uitkwam, waren er aanhoudende problemen met de Mail-app. Vooral met Exchange en Gmail functioneerden niet goed. Een doorn in het oog van mening OS X-gebruiker. Gelukkig lijkt het dit jaar anders te gaan.

Apple heeft maandagavond een update voor de Mail-app van Yosemite vrijgegeven. Deze is zowel voor de developer preview als de publieke beta beschikbaar en ongeveer 40 MB groot. De update kan geïnstalleerd worden via de Mac App Store.

De update installeert een nieuwe versie van de Mail-app (versie 8.0 [1985.4]), hierin wordt een bug opgelost die er toe kan leiden dat er in sommige gevallen geen nieuw bericht aangemaakt kan worden.

De Mail-app van Yosemite brengt handige nieuwe features, bekijk ze in een korte preview:

OS X 10.10 Yosemite is momenteel toe aan zijn achtste beta, in oktober wordt de definitieve versie van het nieuwe besturingssysteem voor de Mac verwacht. Waarschijnlijk volgt na deze update nog één beta.

Reageer op artikel:
Mail-update voor beta OS X Yosemite
Sluiten