Mail-update voor beta OS X Yosemite

5 reacties

Toen OS X 10.9 Mavericks vorig jaar uitkwam, waren er aanhoudende problemen met de Mail-app. Vooral met Exchange en Gmail functioneerden niet goed. Een doorn in het oog van mening OS X-gebruiker. Gelukkig lijkt het dit jaar anders te gaan.

Apple heeft maandagavond een update voor de Mail-app van Yosemite vrijgegeven. Deze is zowel voor de developer preview als de publieke beta beschikbaar en ongeveer 40 MB groot. De update kan geïnstalleerd worden via de Mac App Store.

De update installeert een nieuwe versie van de Mail-app (versie 8.0 [1985.4]), hierin wordt een bug opgelost die er toe kan leiden dat er in sommige gevallen geen nieuw bericht aangemaakt kan worden.

De Mail-app van Yosemite brengt handige nieuwe features, bekijk ze in een korte preview:

OS X 10.10 Yosemite is momenteel toe aan zijn achtste beta, in oktober wordt de definitieve versie van het nieuwe besturingssysteem voor de Mac verwacht. Waarschijnlijk volgt na deze update nog één beta.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  maconly

  wordt dit eindelijk een goed programma, wat erger ik me al jaren aan dit kut programma van apple , ik wou dat eudora nog bestond.

 • Profielfoto
  Maverick2001

  In Mavericks vond ik mail echt een drama, het werkt in de Beta een stuks stabieler.

 • Profielfoto
  microtje

  ik gebruik airmail en ben er erg tevreden over:grin:

 • Profielfoto
  Paulkwee

  EINDELIJK! Zo irritant dat t de hele tijd amper/niet kon

 • Profielfoto
  wimbers

  ik gebruik mailbox. beste mail app hands down.
  swipe naar lijsten, andere tijd is geniaal.

  alleen nog exchange support toevoegen en ik ben klaar.