MacSysAdmin 2014 gestart; volg de highlights via OMT

6 reacties

Natuurlijk ken je WWDC; de jaarlijkse conferentie voor voor iOS- en OS X-ontwikkelaars. Maar Ken je MacSysAdmin? Waarschijnlijk niet. Het is net als WWDC een conferentie, maar dan voor systeem­beheer­ders en IT Pro’s die zich op Apple richten.

Hoewel het geen officieel Apple-evenement is, zijn er naast sprekers uit de internationale Apple-wereld en ervaringsdeskundigen altijd een paar bekende sprekers die bij Apple zelf werkzaam zijn. De conferentie vindt sinds 2006 plaats in het Zweedse Göteborg en is bedoeld voor iedereen die veel Mac’s onder zijn beheer heeft.

Dit jaar staan er 8 Nederlanders op de deelnemerslijst. Maurits Sanders is één van hen en doet voor OMT verslag van de conferentie. In het dagelijks leven is Maurits Certified Master Trainer bij LAI en op het OMT-forum actief als mjsanders.

Interessante uitspraken over beveiliging, nieuwe tools of ander nieuws dat relevant is voor iedereen die niet bang is voor een commandline, firewall of filesystem. Komende week lees je het in diverse bijdragen van Maurits op deze website.

Het als bij WWDC ontbreekt een t-shirt voor de aanwezigen niet.
Net als bij WWDC ontbreekt een t-shirt voor de aanwezigen niet.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Janssuh

  Have fun Maurits;-)

 • Profielfoto
  freewel

  is er geen live steam van dit event?

 • Profielfoto
  Maurits

  Nee, het niet belangrijk genoeg voor een livestream.
  Je kan later wel de meeste sessies als video bekijken. Die van vorig jaar staan hier:
  http://docs.macsysadmin.se/2013/2013doc.html
  En gezien de Apple sprekers die eigenlijk niet buiten Apple mogen spreken worden die niet opgenomen.

 • Profielfoto
  Michael Linszen

  Hey Maurits,
  Leuk gaan we volgen. Succes!

 • Profielfoto
  hasn

  Veel plezier daar Maurits, vooral bij de avondsessies! Was gezellig vorig jaar.:lol:

 • Profielfoto
  Maurits

  Er komen meer berichten aan, maar die zitten nog in de pijpijn:lol: