Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 september 2014

MacSysAdmin 2014 gestart; volg de highlights via OMT

Natuurlijk ken je WWDC; de jaarlijkse conferentie voor voor iOS- en OS X-ontwikkelaars. Maar Ken je MacSysAdmin? Waarschijnlijk niet. Het is net als WWDC een conferentie, maar dan voor systeem­beheer­ders en IT Pro’s die zich op Apple richten.

Hoewel het geen officieel Apple-evenement is, zijn er naast sprekers uit de internationale Apple-wereld en ervaringsdeskundigen altijd een paar bekende sprekers die bij Apple zelf werkzaam zijn. De conferentie vindt sinds 2006 plaats in het Zweedse Göteborg en is bedoeld voor iedereen die veel Mac’s onder zijn beheer heeft.

Dit jaar staan er 8 Nederlanders op de deelnemerslijst. Maurits Sanders is één van hen en doet voor OMT verslag van de conferentie. In het dagelijks leven is Maurits Certified Master Trainer bij LAI en op het OMT-forum actief als mjsanders.

Interessante uitspraken over beveiliging, nieuwe tools of ander nieuws dat relevant is voor iedereen die niet bang is voor een commandline, firewall of filesystem. Komende week lees je het in diverse bijdragen van Maurits op deze website.

Net als bij WWDC ontbreekt een t-shirt voor de aanwezigen niet.
Reageer op artikel:
MacSysAdmin 2014 gestart; volg de highlights via OMT
Sluiten