Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 22 september 2014
Leestijd: 1 minuut

iTunes Festival: zie Kylie of Lenny live!

Artiesten van wereldformaat, een grandioze locatie, geweldige optredens en jij als een van de weinigen erbij? Bij OMT en iCentre kun je wederom twee kaarten winnen voor twee exclusieve optredens op het iTunes Festival in Londen: Kylie en Lenny Kravitz!

En we maken het makkelijker dan ooit: like onze post of de post van iCentre op Facebook (of like ze gewoon allebei als je nog meer kans wilt maken). Geef erbij aan of je naar Kylie of Lenny Kravitz wil. Hadden we al verteld dat je met een taxi wordt opgehaald en in Londen wordt afgezet? Je vlucht is ook geregeld, net als een fantastisch hotel om de hoek.

Het optreden van Lenny Kravitz en Wolf Alice vindt plaats op vrijdag 26 september. Eén dag later zullen Kylie en Mnek het podium betreden.

Meedoen kan tot en met 24 september 13.00 uur. Winnaars krijgen via Facebook bericht. Er worden twee kaarten per persoon weggegeven.

De hele maand september staat in het teken van het iTunes Festival: geweldige optredens die ook te bekijken zijn via een iTunes-livestream, de Apple TV en de iTunes Festival-app. Check de complete line-up met onder andere Mary J. Blige en Plácido Domingo op iTunesFestival.com.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iTunes Festival: zie Kylie of Lenny live!
Sluiten