Maarten
Maarten Nieuws 1 september 2014

iTunes Festival 2014; zo beleef je het thuis

Vanavond om 20:30 uur trapt Kate Simko het iTunes Festival 2014 af in het voorprogramma van Deadmau5. De Canadese DJ is de eerste hoofdact van Apple’s jaarlijkse muziek­spektakel. Dertig dagen lang kun je genieten van uiteenlopende muziek, live uit Londen.

Het iTunes Festival is vanaf het eerste optreden live, thuis te volgen via iTunes, iPhone en Apple TV. Wist je trouwens dat OMT en iCentre binnenkort weer twee tickets voor optredens gaat weggeven, mét vlucht en verblijf?! Like ons op Facebook om de berichten hierover niet te missen. iTunes en de apps zijn er al klaar voor, laat de muziek beginnen!

iTunes Festival app en iTunes op iOS
Apple heeft de officiële app voor het iTunes Festival wel een update gegeven, maar meer dan een opsomming van de namen kun je er niet vinden. Voor de livestream van de optredens, de volledige line-up met Nederlandse tijden en meer informatie word je doorverwezen naar iTunes op iOS.

Meer informatie in iTunes voor iOS

iTunes Festival app op de Apple TV
De optredens bekijken op het grootste scherm in huis kan via de speciale app op de Apple TV. Het kanaal is automatisch toegevoegd in het overzicht met Apps. Je kunt er de volledige line-up, de livestream en de laatste nieuwtjes vinden rondom het festival. Natuurlijk is het ook mogelijk de optredens met AirPlay vanuit iTunes naar de televisie te streamen.

De app is automatisch toegevoegd aan het hoofdmenu.

iTunes Festival via de iTunes Store
In de iTunes Store is een speciale pagina te vinden over het iTunes Festival. Je vindt hier eveneens het laatste nieuws, de volledige line-up en de livestream. Bij de informatie over de artiesten krijg je meteen de mogelijkheid een CD van de betreffende artiest aan te schaffen. Nog een handigheidje: met behulp van het aftelklokje weet je hoelang je moet wachten totdat het volgende optreden begint. 

De speciale pagina in de iTunes Store

Voorpret en nagenieten met OMT’s Spotify-playlist
OMT heeft alle artiesten van het iTunes Festival samengevat in één playlist op Spotify. Met de grootste hits van alle artiesten kun je ruim 14 uur voorpret beleven of nagenieten van het iTunes Festival 2014. Klik hier om de playlist te openen in Spotify.

Reageer op artikel:
iTunes Festival 2014; zo beleef je het thuis
Sluiten