‘iPhone 6 vanaf 19 september verkrijgbaar’

9 reacties

Natuurlijk heb je 9 september al in je agenda staan, dan wordt de iPhone 6 aan de wereld gepresenteerd tijdens een speciaal Apple-event op een historische locatie. Wie de volgende iPhone wil hebben, kan ook alvast vrijdag 19 september in zijn agenda zetten.

Drie telecomproviders hebben deze datum onafhankelijk van elkaar genoemd als de datum waarop de iPhone 6 verkrijgbaar zal zijn. 19 september is 10 dagen na aankondiging, dit is in lijn met eerdere data. Ook valt 19 september op een vrijdag, de dag waarop Apple doorgaans de verkoop van nieuwe iPhones aftrapt.

De verkoop van een nieuwe iPhone verloopt gefaseerd. In grote landen als Duitsland, Frankrijk en de VS is de iPhone als eerste verkrijgbaar. Kleinere landen volgen enkele weken later. Dit zal betekenen dat Nederlandse providers vanaf 19 september pre-orders aannemen. Wie op die dag een iPhone 6 in zijn handen wil hebben, zal naar Duitsland moeten.

Groter, dunner en ronder is de verwachting.
De iPhone 6 wordt groter, dunner, ronder en vanaf 19 september verkrijgbaar.

Een insider bij een grote Nederlandse telecomprovider heeft iPhonez.nl ingefluisterd dat de standaard iPhone 6 (met 16GB opslagruimte) bij een abonnement van ongeveer 55 euro gratis verkrijgbaar zal zijn. Dit betekent ook dat de adviesprijs van de iPhone 6 op hetzelfde niveau zal blijven (€699).

Er zijn geen aanwijzingen te vinden naar een tweede iPhone-model, wat mogelijk 5,5-inch is. Dit is in tegenspraak met geruchten die wezen naar een 32 GB iPhone 6 als standaard model en naast de 4,7-inch variant ook een iPhone fablet van 5,5-inch.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Bman

  *phablet

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Verkrijgbaar betekent bij jullie blijkbaar iets anders dan dat het bij mij betekent.
  Verkrijgbaar=iets kunnen leveren

 • Profielfoto
  THX-1138

  Laten we hopen dat de knopjes van de “6” niet zo lelijk afgewerkt zullen zijn als op de foto (onderste telefoon) in het artikel.

 • Profielfoto
  Xcode

  Die standaard 16GB begint mij nu zo langzamerhand echt tegen te vallen. Laten we hopen dat ‘ie standaard met 32GB geleverd gaat worden, dat mag in 2014 wel voor bovengenoemde prijs.

 • Profielfoto
  Macnido

  Als ik ze allemaal zo naast/op elkaar zie vind ik de 4 nog het mooist. Wat ik tot nu toe heb gezien van de 6 valt me erg tegen.

 • Profielfoto
  NoPlasticPhones

  Helaas moet ik ook toegeven dat in het hele rijtje de 6 tot nu toe het lelijkst is…

 • Profielfoto
  SvS

  Qua achterkant was witte 3GS ook erg mooi.
  Maar 4s blijft t mooist en zal er heel zuinig mee zijn:)
  We tellen af!

 • Profielfoto
  ernst.

  Als deze nieuwe iPhone 6 echt al dat verbeterde heeft zoals uitstekende batterij e.d. i.v.g met mijn nieuwe Samsung Note III,dan koop ik ‘m los. Zo niet dan ga ik het zoveelste jaar in zonder iPhone want ondanks dat ik een Apple man van het eerste uur ben,is het nog steeds volgens velen tekenend dat ik geen iPhone heb.:twisted:

 • Profielfoto
  Applefan89

  @Xcode, als je bedenkt dat het flashgeheugen voor Apple maar 9 dollar kost mag je idd minimaal 32gb verwachten.