Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 22 september 2014

iPhone 6 (Plus) nu bij Apple Store te reserveren

Zoals verwacht heeft Apple reserveringen voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus om 00:00 maandag- op dinsdagnacht open gezet. De nieuwe toestellen zijn per direct te reserveren en aanstaande vrijdag af te halen bij de Apple Stores in Haarlem, Den Haag of Amsterdam.

Reserveren kan via een speciale pagina op de Apple-website. Daar is ook de beschikbaarheid te controleren. In tegenstelling tot pre-orders bij Apple Premium Resellers en providers, zijn reserveringen via de Apple-website gegarandeerd op de aangegeven dag/tijd op te halen.

Ondanks het nachtelijke tijdstip, waren alle reserveringen binnen anderhalf uur vergeven. Dinsdagochtend stonden alle modellen op ‘Niet beschikbaar’.

De voorraad is per Apple Store verschillend.

Zeer beperkte voorraad iPhone 6 Plus
De voorraad iPhone 6 Plus is wereldwijd erg beperkt. Voor iedere iPhone 6 Plus, zijn drie ‘normale’ iPhone 6-modellen beschikbaar. Dit was terug te zien in het verloop van de reserveringen, de iPhone 6 Plus was als eerste uitverkocht.

Ik ben te laat, maar wil wel een nieuwe iPhone?!
Het is momenteel onduidelijk hoe de voorraad geregeld is, insiders vertellen de redactie dat er iedere nacht nieuwe voorraad binnenkomt bij Apple Stores. Of dit ook zal resulteren in een aanvulling van de beschikbare modellen voor reserveringen is vooralsnog onduidelijk. Hou de reserveringspagina tussen 23:50 en 00:10 in de gaten.

Naast de reserveringen vindt er vrijdag aanstaande ook ‘gewone’ verkoop bij de Apple Stores plaats. Wie vroeg naar Den Haag, Amsterdam of Haarlem vertrekt, kan om 08:00 uur naar binnen om een iPhone te kopen. In Amsterdam zitten onze eigen Nederlandse professional line-sitters Danny en George in ieder geval al vol spanning te wachten.

 

 

Reageer op artikel:
iPhone 6 (Plus) nu bij Apple Store te reserveren
Sluiten