Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 3 september 2014

ING praat pers bij over toekomst mobiel betalen op ‘morning after’ iPhone-event

Da’s toevallig: De ING-bank heeft een select groepje technologie-media uitgenodigd voor een evenement waar ‘de volgende stap in mobiel betalen’ onthuld wordt. De bijeenkomst vindt op 10 september plaatst, de ochtend na Apple’s iPhone-event van 9 september.

Omdat de nieuwe iPhone hoogstwaarschijnlijk voorzien wordt van een NFC-chip werd door analisten al rekening gehouden met de onthulling van Apple’s langverwachte mobiele betaaldienst op 9 september. Eerder verscheen ook al het bericht dat de grote creditcardmaatschappijen aan boord zijn voor Apple’s nieuwe dienst. 

De uitnodiging van ING op de ‘morning after’ zou kunnen betekenen dat ook grote internationale banken meedoen, of zijn onze verwachtingen in aanloop naar de negende iets té hoog gespannen? We weten dinsdag meer… of woensdagochtend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
ING praat pers bij over toekomst mobiel betalen op ‘morning after’ iPhone-event
Sluiten