Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 september 2014
Leestijd: 1 minuut

iCloud Drive: nog niet voor Mac, maar wel voor Windows

Een nieuwe Apple-feature die al wel voor Windows beschikbaar is, maar niet voor Mac. Dat zien we niet vaak, maar toch is het door ongelukkige planning het geval. iCloud Drive is al beschikbaar voor Windows. Gebruikers van OS X moeten nog enkele weken wachten.

Apple activeerde iCloud Drive afgelopen woensdag als onderdeel van iOS 8. De Dropbox-achtige dienst van Apple werkt echter niet met OS X 10.9 Mavericks. Het is wachten op OS X 10.10 Yosemite voordat iCloud Drive ook z’n weg vindt naar de Mac. Yosemite wordt volgende maand verwacht.

Heb je per ongeluk iCloud Drive aangezet, maar kun je nu niet meer bij je bestanden? Via de iCloud-webportal zijn bestanden en documenten toegankelijk. In OMT LABS laat Lucas zien hoe iCloud Drive werkt:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iCloud Drive: nog niet voor Mac, maar wel voor Windows
Sluiten