Vroege drukte Apple Stores voor iPhone 6

16 reacties

Het is bijna zo ver, morgen om 09:00 uur precies begint de verkoop van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus in Apple Stores in 9 geselec­teerde landen. Ook dit jaar staan er sinds donderdag­middag al honderden fans en opkopers in de rij voor Apple Stores.

Veel Nederlanders zijn afgereisd naar de Apple Store in Oberhausen. Met tentjes, klapstoeltjes en zelfs een bank wordt een nachtje doorgehaald. Apple heeft dit jaar maatregelen genomen om de verkoop eerlijk te laten verlopen. Zo wordt er voor het eerst gewerkt met een digitaal wachtsysteem.

De eerste line-sitters arriveerden woensdagavond rond 23:00 uur in Oberhausen. Ongeveer 25 mensen brachten de nacht van woensdag op donderdag al voor de Apple Store in de Duitse plaats door. Rond 17:30 uur waren er naar schatting 500 line-sitters in Oberhausen.

IMG_6614
De lange rij in Oberhausen omstreeks 17:30 uur

Voorheen kregen wachtenden in de rij een papieren kaartje waarop de ‘bestelling’ van de line-sitters genoteerd werd. Op vertoon van het kaartje kon een iPhone gehaald worden. Dit jaar werkt Apple met een digitale ‘Reservation Pass’ die per e-mail of sms verzonden wordt. Zo kan de voorraad eenvoudiger in de bijgehouden worden en is er minder fraude.

OMT’er Stef Oortwijn staat als eerste Nederlander in de rij in Oberhausen en zal de redactie regelmatig op de hoogte houden van de lengte van de rij, incidenten en ander nieuws.

Sta je zelf niet in de rij maar wil je toch snel een iPhone 6 (Plus)? Check hier alle mogelijkheden om snel een iPhone 6 (Plus) in handen te krijgen.

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  Vilscon

  Ben ik blij dat ik niet gegaan ben. Ik zou pas rond 9uur aankomen. Als er nu al 500 staan, ben benieuwd hoeveel er rond die tijd er staan. Laat ‘staan’ hoeveel iPhones er los verkrijgbaar zijn..

 • Profielfoto
  ArthurM.

  2 nachten en 1 dag in de rij staan voor een telefoon.;!:roll:

 • Profielfoto
  dj bazzie wazzie

  En voordat je het weet is het weer oktober… Als deze moeite nou was vanwege gelimiteerde oplages. Morgen ben je één van de weinige, over een maand ben je één van de vele.

 • Profielfoto
  colinvanruth

  Vanmiddag bij ICentre pre ordered!!!!! (telefonisch)

 • Profielfoto
  koen

  Zo te zien zitten er ook een heleboel:grin:

 • Profielfoto
  rsjoerds

  En in Düsseldorf en Keulen??

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Ach, het is ook de lol, want over een maand heb je ze gewoon bij verlenging van je abonnement, en betaal je vermoedelijk nog minder ook……

 • Profielfoto
  polansky

  Je moet het denk ik doen om de sfeer, want morgenochtend om 11.00 uur en 2 uur nadat je de Iphone 6 hebt ontvangen denk je. ‘Leuk iPhone 6’ en stop je hem gewoon in je broekzak alsof je nooit een andere hebt gehad.

 • Profielfoto
  ro_me

  Niet mijn ding, maar voor de lief hebber misschien nog best leuk! Zo met een aantal vrienden onder dat afdakje daar. Biertje erbij. Hartstikke leuk. Is daar ook iets van live entertainment?

 • Profielfoto
  Noest

  Blijft grappig dat veruit het merendeel man is. Ik heb het vermoede dat de fotograaf met veel pijn en moeite het achterhoofd van een vrouw in zijn kiekje heeft weten te krijgen.

  Ik vind het een mooi maar ook verbazend fenomeen.

  Veel sterkte vannacht allen, en veel plezier morgen met je nieuwe iPhone!!!!!:)

 • Profielfoto
  GodzillaNinja

  In de rij staan om duizend euro uit te geven (iPhone 6 128gb)? Wat heeft Apple toch een droompositie

 • Profielfoto
  Noest

  En de update?

  Of is de accu leeg:D

  Zo’n mobiele lader is toch helemaal zo slecht nog niet;) Misschien had OMT er een paar kunnen sponseren in ruil voor ieder half uur 100 woorden verslag. Krijg je volgens mij best een leuk overzicht:)

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Update volgt rond middernacht en morgenochtend.

 • Profielfoto
  polansky

  Hoppa en een iPhone 6 spacegray 64GB gepreordered….
  Nu maar hopen dat hij volgende week geleverd gaat worden.

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Toch niet middernacht, morgenochtend extra vroeg.

 • Profielfoto
  polansky

  Toch jammer dat we uit Duitsland geen updates meer hebben gezien.