Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 19 september 2014

Zo snel mogelijk een iPhone 6? De pre-orders zijn nu open

Je kunt natuurlijk geduldig wachten totdat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus te koop zijn bij de Nederlandse Apple Stores, Premium Resellers of je lokale telefoonwinkel, maar wat moet je doen als je écht als eerste aan de beurt wilt zijn?

De meeste kans maak je als je nu meteen in de auto stapt en naar één van de Apple Stores in Oberhausen, Düsseldorf of Keulen rijdt. Daar start vrijdag­ochtend om 08:00 uur de verkoop en vormen zich al rijen. Een andere optie is pre-orderen bij een telco of Apple Premium Reseller. OMT zet alles op een rij.
Pre-order nu bij providers en retailers
Je kunt vanaf nu registreren voor pre-orders bij de volgende providers. De meeste providers en retailers leveren de nieuwe iPhone, mits de voorraad toereikend is, op vrijdag 26 september bij je thuis af.

The PhoneHouse geeft nog niet aan vanaf wanneer er ge pre-orderd kan worden, maar ze kunnen wel abonnementen voor alle providers leveren. Studentmobiel.nl staat net als Belsimpel.nl al open voor bestellingen, maar levert pas uit vanaf 26 september.

Apple Premium Resellers
De meeste Apple Premium Resellers bieden ook de mogelijkheid tot pre-orders. Daarbij geven een aantal winkels extra garantie. APR’s hebben doorgaans zeer beperkte voorraad.

  • iCentre – Pre-orders open
  • Dixons – Pre-orders open
  • Amac – Pre-orders open
  • Xando – Pre-orders open
  • ivizi – Pre orders open

Apple Stores in Nederland
Bij de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag start de verkoop op 26 september. Ook daar worden lange rijen verwacht. Apple doet niet aan pre-orders maar hanteert het principe “wie het eerst komt wie het eerst maalt”. De voorraad is onbekend. Het is in Apple Stores mogelijk om een oude toestel meteen in te ruilen tegen directe korting.

Grijze Import?
Belsimpel.nl accepteert al langer pre-orders en zegt toestellen grijs te importeren uit Duitsland. Dit kan een paar dagen schelen ten opzichte van de Nederlandse release, maar de website geeft inmiddels wel twee weken levertijd aan.

Deze jongens nemen zelfs een bank mee naar de Apple Store in Oberhausen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo snel mogelijk een iPhone 6? De pre-orders zijn nu open
Sluiten