Video: Highlights Apple Event in 3 min

13 reacties

Apple kondigde vanavond een hele rits nieuwe producten aan. Geen zin om de hele presentatie terug te kijken? Bekijk de highlights in 3 minuten.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  Raddie

  Bedankt daarvoor, nuttige korte samenvatting. Ik ben weer op de hoogte!

 • Profielfoto
  ardaliki

  Was weer

 • Profielfoto
  ardaliki

  Top georganiseerd.

 • Profielfoto
  Nautdeapplefan

  Iemand een idee wanneer iOS 8 wordt uitgebracht? Aangezien er niks is gezegd in de Keynote, gewoon een week later als altijd?

 • Profielfoto
  tisorayamo

  Iemand een idee wanneer iOS 8 wordt uitgebracht? Aangezien er niks is gezegd in de Keynote, gewoon een week later als altijd?

  Is wel aan bod geweest, iOS8 komt uit op 17 september.

 • Profielfoto
  CaDoc

  Dank!

  Wauw – het was weer een echte Keynote!

 • Profielfoto
  RobertBV

  Ik moest vanavond werken tot 22.00 uur. Vanaf 19u alle i-apparaten uitgezet en net pas de hele presentatie gekeken. Ik ben erg onder de indruk, vooral van apple-pay en de camera op de iphone 6.
  De apple-watch gaat het helemaal worden, maar net als bij de eerste ipad is het nog even wachten tot de tweede dunnere versie mét facetime-camera!

 • Profielfoto
  Minoe

  Wauw !!! iPhone 6 en 6 + = beter – sneller en groter – Apple Pay dik in orde en de afgeronde kantjes vallen nog mee vind ik – de Apple Watch is nog veel indrukwekkender dan ik had verwacht – voor mij mogen ze er zeker al een reserveren … zal niet goedkoop zijn zoals alles van Apple maar ik heb het er wel voor over vooral de Pay functie van de Apple Watch zie ik wel zitten al zal dat hier in België nog niet direct massaal te gebruiken zijn maar Colruyt gaat eind dit jaar toch al in die richting en de rest zal wel ( moeten ) volgen. De Apple Watch wordt zeker een leuk hebbeding begin volgend jaar en weer een schot in de roos – diegenen die vol afgunst spreken over de ondergang van Apple binnen een vijftal jaar zullen weer moeten nagelbijten

 • Profielfoto
  sunapple

  Dé highlight van de livestream:

 • Profielfoto
  MacBooky

  yep, was niet best … teken aan de wand?

 • Profielfoto
  polansky

  Schandalige vertoning inderdaad.
  – Via AppleTV niet te bekijken ondanks het icoontje…
  – Eerste driekwartier overstemt door een chinese vertaler
  – Continu vastlopers van de stream, telkens op de belangrijkste momenten.

  Zo’n groot en kapitaalkrachtig bedrijf weet ondertussen toch hoeveel mensen er gemiddeld willen kijken naar hun live stream. Dan weet je dus ook hoeveel bandbreedte je moet hebben. Netflix kan het immers ook, en daar gaan dagelijks heel wat meer gigabytes aan data doorheen.

  De hele livestream was een grote aanfluiting.

  En waarom is er niet bekend gemaakt wanneer de iPhone 6 in Nederland verkrijgbaar is. Leuk dat ik hem op 26 september kan bestellen, maar dat zegt niets over de uitleverdatum.

  @Minoe
  Reken er maar op dat het nog jaren gaat duren voordat je in Nederland of Belgie met je Iphone of Apple Watch kunt betalen. Het werkt op basis van je credit card en laat die nou net in Europa niet zo populair zijn dan in de USA. Sterker nog, door de hoge fees van de CC maatschappijen zijn winkeliers hier helemaal niet happig zo wanneer je hier betaald per creditcard.

  De feature is inderdaad fantastisch, maar je kunt je hoop beter temperen en je laten verrassen, dan de verwachting hebben dat dit betaalsysteem hier volgend jaar massaal wordt geaccepteerd. Ook al zou ik dat net als jij graag anders zien.

 • Profielfoto
  hkees

  Vragen die ik nog heb na het zien van de keynote:
  1) moet je als je gaat joggen met applewatch ook je iphone bij je hebben?
  2) op applewatch kun je ook muziek zetten, maar hoe luister je ernaar?

 • Profielfoto
  polansky

  Dit is wat er op de apple site staat:

  Apple Watch uses the GPS and Wi‑Fi in your iPhone to help measure the distance you travel during activities that can’t be measured in steps, such as cycling“.

  Er zit geen GPS in de Applewatch Sport editie

  Voor hardlopen maakt hij dus gebruik van de stappenteller voor de afstand, maar kun je niet de route weergeven. De meting lijkt mij daardoor vrij onnauwkeurig omdat iedereen weer net even andere passen maakt.

  Wanneer je fervent fietser bent heb je dus eigenlijk altijd je iPhone nodig omdat er anders alleen een hartslag gemeten wordt en misschien het kalorieverbruik.