Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 12 september 2014

Gerucht: Retina MacBook Air in meerdere kleuren op komst

Volgens nieuwe geruchten heeft Apple plannen om de Retina MacBook Air die op komst zou zijn een iPhone-achtig uiterlijk te geven. In aanvulling op de kale aluminium variant zou Apple ook een spacegrijs en gouden model willen maken.

Bronnen met kennis van Apple’s plannen hebben dit tegen A Tech Website verteld. De driekleurige MacBook Air met 12-inch Retina Display zou volgens de geruchten in de tweede helft van 2015 op de markt komen. Er gaan al langer geruchten over de nieuwe generatie MacBook Air.

De nieuwe MacBook Air zou niet alleen in verschillende kleuren komen, maar volgens eerdere informatie uit de productieketen nog dunner zijn en geen actieve koeling nodig hebben.

Doorgaans goed geïnformeerde analist Ming-Chi Kuo verwacht dat de Retina Air later dit jaar het levenslicht gaat zien, door aanhoudende productieproblemen met Intel’s nieuwste Broadwell processors zou dit ook later kunnen zijn. Genoeg tijd om te bedenken of een spacegrijze, aluminium/witte of toch gouden MacBook Air het mooist is.

Reageer op artikel:
Gerucht: Retina MacBook Air in meerdere kleuren op komst
Sluiten