Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 september 2014

Dronebeelden van Apple’s mysterieuze eventlocatie 9 september

Met een livestream, volop geruchten en een bijzondere locatie is het wel duidelijk dat Apple tijdens het evenement van 9 september flink wil uitpakken. Voor The Flint Center in Cupertino wordt door Apple een opvallend wit gebouw neergezet.

Een inwoner van Cupertino kon zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en pakte zijn drone. Vanuit de lucht is te zien hoe gigantisch het gebouw dat neergezet wordt is. De vraag is waar Apple het voor gaat gebruiken. Een spectaculair optreden van U2? Een compleet iHome met iWatch demo’s? Of misschien een wilde afterparty met Dr. Dre en de homeboys van Beats?

Opvallend is dat het gebouw op het plein voor The Flint Center staat. Het is niet duidelijk of Apple beide gebouwen gaat gebruiken, of alleen zijn eigen witte doos gaat gebruiken. Aanstaande dinsdag 9 september weten we het, dan vangt om 19:00 uur het Apple-evenement aan met een livestream. OMT is vanaf 18:30 uur live met een voor- en nabeschouwing.

Via Apple Maps is The Flint Center te bekijken zonder de grote witte doos er voor. Op het OMT Forum wordt inmiddels druk gespeculeerd over de inhoud van het gebouw.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dronebeelden van Apple’s mysterieuze eventlocatie 9 september
Sluiten