Dronebeelden van Apple’s mysterieuze eventlocatie 9 september

22 reacties

Met een livestream, volop geruchten en een bijzondere locatie is het wel duidelijk dat Apple tijdens het evenement van 9 september flink wil uitpakken. Voor The Flint Center in Cupertino wordt door Apple een opvallend wit gebouw neergezet.

Een inwoner van Cupertino kon zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en pakte zijn drone. Vanuit de lucht is te zien hoe gigantisch het gebouw dat neergezet wordt is. De vraag is waar Apple het voor gaat gebruiken. Een spectaculair optreden van U2? Een compleet iHome met iWatch demo’s? Of misschien een wilde afterparty met Dr. Dre en de homeboys van Beats?

Opvallend is dat het gebouw op het plein voor The Flint Center staat. Het is niet duidelijk of Apple beide gebouwen gaat gebruiken, of alleen zijn eigen witte doos gaat gebruiken. Aanstaande dinsdag 9 september weten we het, dan vangt om 19:00 uur het Apple-evenement aan met een livestream. OMT is vanaf 18:30 uur live met een voor- en nabeschouwing.

Via Apple Maps is The Flint Center te bekijken zonder de grote witte doos er voor. Op het OMT Forum wordt inmiddels druk gespeculeerd over de inhoud van het gebouw.
pasted_image_at_2014_09_04_05_34_pm

Reacties

22 reacties
 • Profielfoto
  knekkie

  Ik ben erg benieuwd of de speculatie dat apple in de witte doos een connected huis aan het bouwen is dicht bij de waarheid komt. De presentatie van Apple domotica in al zijn facetten getoond in een tijdelijk huis vlak naast de presentatie ruimte lijkt mij erg sensationeel.

  Misschien iets TE.

  Het meest logische op dit moment is dat het witte huis voor het flint center gewoon een in witten doeken gehuld pop podium blijkt te zijn voor de band: “U2”

 • Profielfoto
  SunKeeper

  Ik zou mijn drone maar goed verzekeren voordat die uit de lucht geschoten wordt. Dadelijk blijkt het no-fly-zone te zijn.:evil:

 • Profielfoto
  freewel

  Als je alleen naar het hoge deel kijkt van het witte gebouw, lijkt het wel een beetje op een vierkante smartwatch, vind ik!

 • Profielfoto
  Waffle ಠ_ಠ

  Misschien heb je wel gelijk!
  Ziehier! De Apple smartwatch:

  ;-)

 • Profielfoto
  bartvanderveer

  En voor zo’n groot bijgebouw is een bouwvergunning nodig ?

 • Profielfoto
  MaciMacKees

  Ik denk dat Obama komt, gelijk een huiselijk gevoel

 • Profielfoto
  rvanheukelum

  Podium zou kunnen, maar kijk eens hoe weinig er aan ruimte over zou blijven voor publiek … misschien toch iets anders?

 • Profielfoto
  appievanr

  Dat zijn Led panelen. Denk dat Deadmau5 samen met U2 een nummertje gaat uitvoeren tijdens de opening.

 • Profielfoto
  MacKevin11

  ’t zou kunnen, dat podium idee… Tenslotte zijn de iTunes Festivals deze maand ook.

 • Profielfoto
  knekkie

  Een Podium is het meest waarschijnlijke.

  Minder waarschijnlijk maar niet onmogelijk: Een iPhone U2 met het laatste album preloaded

 • Profielfoto
  SunKeeper

  Preloaded? Is dat niet iets als Android?:razz:

 • Profielfoto
  Verdult

  Preloaded met U2? Nee joh.

  De red product line is al lang uit. Mede dankzij U2, die gaan ze niet preloaden en zeker niet met zo’n spektakel. Te groot voor een (?) 2e of 3e jaar.

 • Profielfoto
  knekkie

  Als het een Pop Podium blijkt te zijn is het wel een domper eigenlijk…

 • Profielfoto
  Apple Focus

  Geen U2…

  http://www.businessinsider.com/new-u2-album-pre-loaded-on-iphone-6-2014-9

  Als dat waar is ben ik erg benieuwd wat het dan kan zijn.

 • Profielfoto
  maessam

  Toedeloe U2!
  Vind ik niks aan en kunnen ook beter wegblijven. Ik verwacht iets spectaculairder.

 • Profielfoto
  IsSidha

  Het is niet duidelijk of Apple beide gebouwen gaat gebruiken, of alleen zijn eigen witte doos gaat gebruiken.

  natuurlijk gaat Apple zijn eigen doos gebruiken.. waarom een andere doos gebruiken als je zelf ook een mooie doos hebt.. zou ook een beetje raar zijn om een niet je eigen doos te gebruiken maar kiezen voor een andere doos.. en die doos is toch een beetje apart vergeleken met de andere dozen eromheen.. dus nee, eigen doos eerst..

 • Profielfoto
  wensink

  Daar staan gewoon de servers in om het event te hosten:P

 • Profielfoto
  knekkie

  Pop podium, Live stream server ruimte, connected huis experience ruimte…

  Hebben de voorgaande zalen voor special events ook zulke aanpassingen gehad aan, in, of rond om het gebouw?
  Dit lijkt mij toch aardig speciaal.

  De optie als pop podium is het een beetje vreemd als je er langer over na denkt omdat het podium in het flint center groot genoeg is. Apple heeft wel vaker een band van backstage het podium opgerold. daar was geen aparte zaal voor nodig.

 • Profielfoto
  Noest

  Maar stel het is een model-huis, waarom dan geen ramen en deuren? Of liggen Ikea en Apple meer nabij elkaar dan dat we ooit dachten?

  Ikea onlangs met hun knipoog naar Apple, is dit een teken van Apple, hoe zij een combinatie tussen beide bedrijven zien? Dus een in wit gestoken Ikea, en dat in heel de Ikea-lineup homekit geïntegreerd gaat worden en dat Ikea nu daar binnen druk doende is om allemaal verschillende set-ups neer te zetten.

  Onlangs trouwens de fout gemaakt me te laten verleiden een kraan bij de ikea te gaan kopen. Was zoveel goedkoper daar. Er kwam geen einde aan!!!! Ik wist niet meer waar ik was, hoe ver ik nog moest, en al die slaapkamer, keukens, spullen, zoveel spullen, spullen, spullen, en ik had maar 1 kraan nodig. Maar het hield niet op!!!! En toen kwamen daarna ook nog eens de accessoires! En dat ook weer per slaapkamer, keuken, woonkamer, tuin, etc. Nooit geweten dat er zoveel spullen bestaan! Wel weet ik, nooit meer Ikea, het was 1 meer en nooit weer!

 • Profielfoto
  Noest

  De daken lijken ook met een soort plastic of stof overspannen te zijn, je ziet het geraamte er doorheen niet echt een sterke structuur om op te gaan dansen lijkt mij, dus dat pop-podium valt echt af.

  En er staan 4 flinke aggregaten met dikke kabels, dus er zal wel het een en ander aan stroom nodig zijn daarbinnen.

  Of zijn dat een soort luchtpompen om de druk in het bouwsel hoger te houden dan buiten. Er lijken een soort dikke buizen naar binnen te lopen…..

 • Profielfoto
  EL Mystica

  @Noest: De witte slangen zijn luchtklimatisatie …