Jan David Hanrath
Jan David Hanrath OMT Specials 7 september 2014
Leestijd: 1 minuut

Dinsdag: exclusieve OMT Keynote Party en jij kunt erbij zijn!

Win VIP-kaarten voor de OMT Keynote party!

Nog twee nachtjes slapen en dan beklimt Tim Cook het podium om een iPhone 6, een ‘iWatch‘ en misschien een nieuw betaalsysteem aan te kondigen. OMT doet hier natuurlijk live verslag van vanuit Rotterdam.

In Studio Hofplein blikken we vanaf 18.30 uur vooruit met Jelle Prins en Zlatan Menkovic. Om 19 uur schakelen we over naar Cupertino. Direct na het event peilen we de eerste indrukken van onze experts en het publiek en daar kun jij bij zijn!

Thuis vind je ons dinsdagavond op onemorething.nl/live. Volg je het evenement én onze uitzending liever in de OMT-studio? Dat kan! Met dank aan onze sponsor iCentre deelt OMT dertig VIP-kaarten uit voor een exclusieve OMT Keynote Party, inclusief drankjes en een buffetdiner. Stuur meteen een e-mail waarin je ons vertelt waarom jij erbij wilt zijn én de hoeveelheid gewenste kaarten naar [email protected] Onder de inzenders worden 30 VIP-kaarten verloot.

De winnaars worden maandagochtend om 10 uur via e-mail geïnformeerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dinsdag: exclusieve OMT Keynote Party en jij kunt erbij zijn!
Sluiten