Raymon Mens
Raymon Mens Review 19 september 2014
Leestijd: 1 minuut

Denied: Nooit meer herrie in Spotify (win!)

Hoe goed de muzieksamenstelling van Spotify of een andere muziek-streamingdienst ook is, er zit altijd wel een artiest of track bij die je eigenlijk nooit wil horen. Nu is daar de next-knop voor, maar veel handiger is het idee van Nederlandse ontwikkelaar Boy van Amstel.

Denied is een app voor OS X die een volautomatische skip-knop toevoegt aan Spotify. Je geeft op welke artiest, band, album of track je nooit wilt horen en Denied slaat deze automatisch over. De filters zijn flexibel en kunnen ook creatief gebruikt worden om altijd bonustracks of remixes te skippen.

De app nestelt zich in de tray van OS X en is daar makkelijk aan en uit te zetten. De instellingen en filters van de app zijn volledig vanaf deze locatie te beheren. Ben je bijvoorbeeld geen fan van 70’s? Voeg dan een filter toe om alle albums met 70’s in de naam over te laten slaan.

In eerste instantie werkt de app alleen met Spotify playlists en Spotify Radio, maar de ontwikkelaar heeft in een reactie aan OMT laten weten te werken aan ondersteuning voor iTunes en andere streamingdiensten.

Stuur jouw vreselijkste nummer in en win
Enthousiast geworden? OMT mag drie licenties van Denied weggeven! Mail naar [email protected] welk nummer jij meteen in het filter van Denied zou zetten en waarom. De drie die de slechtste muziek insturen, winnen een licentie. De winnaars krijgen vrijdagmiddag bericht.

Downloaden en filteren
Denied is te downloaden in de Mac App Store en vereist minimaal OS X 10.9 Mavericks.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Denied: Nooit meer herrie in Spotify (win!)
Sluiten