Denied: Nooit meer herrie in Spotify (win!)

7 reacties

Hoe goed de muzieksamenstelling van Spotify of een andere muziek-streamingdienst ook is, er zit altijd wel een artiest of track bij die je eigenlijk nooit wil horen. Nu is daar de next-knop voor, maar veel handiger is het idee van Nederlandse ontwikkelaar Boy van Amstel.

Denied is een app voor OS X die een volautomatische skip-knop toevoegt aan Spotify. Je geeft op welke artiest, band, album of track je nooit wilt horen en Denied slaat deze automatisch over. De filters zijn flexibel en kunnen ook creatief gebruikt worden om altijd bonustracks of remixes te skippen.

De app nestelt zich in de tray van OS X en is daar makkelijk aan en uit te zetten. De instellingen en filters van de app zijn volledig vanaf deze locatie te beheren. Ben je bijvoorbeeld geen fan van 70’s? Voeg dan een filter toe om alle albums met 70’s in de naam over te laten slaan.
nc-rules-overview
In eerste instantie werkt de app alleen met Spotify playlists en Spotify Radio, maar de ontwikkelaar heeft in een reactie aan OMT laten weten te werken aan ondersteuning voor iTunes en andere streamingdiensten.

Stuur jouw vreselijkste nummer in en win
Enthousiast geworden? OMT mag drie licenties van Denied weggeven! Mail naar [email protected] welk nummer jij meteen in het filter van Denied zou zetten en waarom. De drie die de slechtste muziek insturen, winnen een licentie. De winnaars krijgen vrijdagmiddag bericht.

Downloaden en filteren
Denied is te downloaden in de Mac App Store en vereist minimaal OS X 10.9 Mavericks.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Serge Nelissen

  Bjuuuuuuuuurk!

 • Profielfoto
  Mr. Jones

  Kate Bush:mrgreen:

 • Profielfoto
  jessepost

  Nickelblock

 • Profielfoto
  SunKeeper

  Dotan, met stomme Home-nummer. Daar wordt je al na 15 seconden stirestapelgekgestoord van.:confused::mrgreen:

 • Profielfoto
  Noest

  Hey, Mr. Jones, niet toevallig man van? Of oude bekende van Amy?

  Maar waarom Kate Bush? Haar album a Kick Inside is toch geweldig?! En die stem is toch waanzinnig?!

  Haar meteen maar weer even opgezet:) Geweldige muziek! Vooral haar oudere werk dan;)

  Maar goed, blief je het niet, denied skipt het lied:D

 • Profielfoto
  Bizon

  Pitbull

 • Profielfoto
  sepia

  A-Ha – “Take on me” vind ik heel erg. En er zijn zeker weten nog vreselijke nummers, maar die moeten je maar net te binnen schieten….