Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 26 september 2014

Daar zijn we weer: iOS 8.0.2-update beschikbaar

Lig jij al in de rij voor de Apple Store of loop je ijsberend voor de deur, wachtend op de postbode, kortom: ga jij vandaag een nieuwe iPhone 6 of 6 plus kopen? Dan hoef je je geen zorgen meer te maken over de mislukte iOS 8.0.1-software-update die Apple twee dagen terug uitbracht. Vannacht is versie 8.0.2 uitgebracht.

Woensdagavond kwam de eerste software-update beschikbaar van iOS 8. Deze werd echter al na enkele uren teruggetrokken door Apple, toen bleek dat de update met name bij iPhone 6 en 6 plus-gebruikers tot grote problemen leidde. De nieuwe 8.0.2-update is volgens Apple uitvoerig getest en zou de problemen van de vorige update én andere iOS 8-bugs moeten verhelpen.

Maar ja, als je echt zeker wilt zijn raden wij je aan om OMT nog even na te lezen voordat je je nieuwe iPhone trakteert op iOS 8.0.2.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Daar zijn we weer: iOS 8.0.2-update beschikbaar
Sluiten