Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 7 september 2014

100% werkende iPhone 6 te zien in video

Natuurlijk hebben we een boel dummy’s en Android-klonen van de iPhone 6 gezien. Maar wat een gebruiker van de Chinese Twitter-variant Weibo vandaag op een aantal foto’s en een video laat zien lijkt wel erg veel op een echte werkende iPhone 6.

Touch ID werkt, de interface is veel soepeler dan die van de namaak iPhones die we hebben gezien. Ook draait de telefoon een versie van iOS 8 die nog niet publiek beschikbaar is. Opvallend is dat passbook een nieuw icoon heeft gekregen, er staat een betaalpas bij. Dit kan goed eerste échte iPhone 6 zijn. 

In een aantal video’s, die we hebben samengevoegd, zijn achtereenvolgens Touch ID, de Health-app, de camera en de instellingen werkend te zien.

De telefoon draait iOS 8 build 12A365, een versie die nog niet beschikbaar is voor developers of betatesters. Het is onduidelijk of dit de Golden Master van iOS 8 is. Behalve dat iOS op het 4,7-inch scherm opgeschaald is, lijken er weinig aanpassingen aan de interface gedaan.

Apple gaat de iPhone 6 aanstaande dinsdag 9 september officieel onthullen. Naast een groter scherm, krijgt het toestel volgens de laatste informatie een snellere chip, een scherm van saffier en wordt de opslagcapaciteit uitgebreid naar maximaal 128 GB. Naast de iPhone 6, gaat Apple waarschijnlijk ook een iWatch en iPay-betaalsysteem onthullen.

[Update] Er is nog een video boven water gekomen, deze is langer en laat de behuizing ook duidelijk zien.
https://www.youtube.com/watch?v=eQopSbASO40

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
100% werkende iPhone 6 te zien in video
Sluiten