Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 september 2014

Bespaar geld met app bundels in iOS 8

Een nieuwe feature in iOS 8 die je aardig wat geld kan besparen is tot nu toe onderbelicht gebleven; App Bundels. Ontwikkelaars kunnen sinds de nieuwe iOS-versie hun apps in een bundel stoppen en in een keer verkopen, daarbij wordt altijd korting gegeven.

Apple heeft in de App Store een nieuwe sectie aangemaakt, daar staan de eerste bundels inmiddels op een rij. Zowel apps als games worden voordeliger in setjes verkocht. Heb je al een app uit een bundel? Dan krijg je de rest van de bundel alsnog met korting.

Een bundel is te herkennen aan een icoon vorm waar andere apps inzitten. Per bundel wordt aangegeven wat apps los zouden kosten en hoeveel je bespaart door alles in een keer te kopen. Bundels hebben eigen omschrijvingen, waarderingen en reviews.

Op moment van schrijven bevat de Nederlandse App Store slecht een kleine hoeveelheid bundels, de meeste zijn games. Maar hier zal waarschijnlijk snel verandering in komen nu iOS 8 breed beschikbaar is. Doe er je voordeel mee.

Geen korting op korting
Ooit een app tijdens een actie of met korting gekocht? Dan wordt die korting doorberekend in de bundel. Er wordt geen korting op korting gegeven, in dat geval is het soms voordeling om een app alsnog los en niet in een bundel te kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bespaar geld met app bundels in iOS 8
Sluiten