Apple Watch vandaag te zien in Parijs

17 reacties

Ben jij ook zo benieuwd naar de Apple Watch en kun je niet wachten tot je ‘m mag proberen? Dan moet je toch echt geduld oefenen tot begin volgend jaar… of je moet nú op de trein naar Parijs springen. Dan sta je nog voor de middag oog in oog met de échte Apple Watch.

Apple’s hoofdontwerper Jony Ive en het Apple’s Watch-team blijken op dit moment een verrassingsbezoek te brengen aan Parijs. Vandaag zal de afvaardiging de hele dag in de hippe tech-/modewinkel Colette rondhangen om daar het horloge te tonen aan iedereen die het maar wil zien.

Op de site van Colette staat niet meer dan een uitnodiging voor een ‘one day only experience’, georganiseerd door de winkel en Apple samen. Het patroon boven de aankondiging in de vorm van het homescreen van de Apple Watch laat er geen twijfel over bestaan wat er te zien zal zijn. Ook het feit dat Apple juist deze dag en locatie heeft gekozen spreekt boekdelen. Tot en met 2 oktober wordt de prestigieuze Paris Fashion Week gehouden waardoor de wereldwijde modepers al in de stad aanwezig is.

Colette zal vandaag de hele dag voor het publiek geopend zijn. Als je de Thalys van 06.18 uit Amsterdam neemt kun je er zijn voordat de deuren open gaan om 11 uur. Vervolgens heb je nog tot 19 uur om in de rij te wachten op een up-close-and-personal met de Apple Watch.

On y va!

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  Pappapaul

  Ik laat ‘m even aan me voorbij gaan, bedankt voor de tip.

 • Profielfoto
  sunapple

  Ben wel benieuwd naar de drukte daar dan.. Een rij van hier tot Tokio is het niet helemaal waard..

 • Profielfoto
  polansky

  Je kunt er geld in blijven steken als Apple, voorlopig denk ik niet dat dit zichzelf uitbetaald. 50 miljoen stuks willen ze er het eerste jaar van verkopen. Ik denk dat Apple in haar handjes mag knijpen als het er 5 miljoen worden. Zeker ook omdat je een iPhone moet hebben wil je hem laten werken waar hij voor bedoeld is.

 • Profielfoto
  SunKeeper

  Geld hebben ze toch genoeg, dus no problem.

  Verder, als je het niet probeert kun je ook nooit succes hebben. Eerst maar eens kijken wat er gebeurt bij de launch. Ik weet niet wat ze met voorraad van plan zijn, maar krijg wel zo’n idee dat het weer wachtrijen en lange reserveringslijsten worden. Het ding is flink gehyped.

 • Profielfoto
  Dorkiban

  Ik begin het nut van het ding wel in te zien. Ik ga er een kopen, dat is zeker. Ik ben nu aan het overwegen om een Iphone 6 plus te kopen. Ik vind hem te groot, maar het scherm is geweldig! Als de basisfuncties (notificaties, directions etc.) nu in de Apple watch zitten en ik de telefoon dus vooral pak als ik een groter scherm nodig heb, dan staat de Watch dus toe om een grotere telefoon te hebben zonder wat van de nadelen. Ja, ik zie het wel voor me.

 • Profielfoto
  strigoi

  De slimste smartwatch tot nu toe, alleen ik ben nog steeds niet overtuigd dat ik zo’n ding moet hebben. Ik mis een killer feature / app die me over de streep haalt, om het maar niet over de onbekende batterij duur te hebben..

 • Profielfoto
  Zakske

  Ieks, Colette. Een werkelijk vreselijk overbodige winkel; alles wat je daar koopt kun je elders voor minstens een kwart minder vinden. Wordt vooral bezocht door hipsters en andere mensen die denken dat ze razend interessant zijn.

 • Profielfoto
  THX-1138

  Ik hoop eigenlijk dat hij vreselijk faalt. De wereld is toe aan wat nieuws en die Apple Watch is dat zeker niet. Ik word moe van het alleen maar “dunner, sneller, iets betere accu” verhaal van Apple. De laatste keer dat ik het wow-gevoel had, was bij de introductie van de iPhone. Dus het wordt wel weer ’s tijd dacht ik zo.

 • Profielfoto
  maconly

  m’n Rolex doet het nog prima , dus ik effe niet.

 • Profielfoto
  hokkie

  @strigoi

  Apple heeft bevestigd dat de Watch dagelijks opgeladen dient te worden.

  Ik ga zeker wel één kopen, ik vermoed dat er genoeg developers zijn, die hele coole apps maken. In combinatie met een iP6/plus top!

  Maar ja, die prijzen!!!

 • Profielfoto
  Pappapaul

  @THX-1138 Ik word moe van jouw negatieve houding, en dat niet alleen vandaag maar je weet van geen ophouden. Graag zie ik eens een opbouwende mening van je, succes!

 • Profielfoto
  Shyos

  Ieks, Colette. Een werkelijk vreselijk overbodige winkel; alles wat je daar koopt kun je elders voor minstens een kwart minder vinden. Wordt vooral bezocht door hipsters en andere mensen die denken dat ze razend interessant zijn.

  Colette is idd niet voor iedereen… Maar zeker niet overbodig!

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Ze hebben daar een vreselijke website zeg.
  Heel Safari stond vast, en dan knalt er een of ander klotemuziekje in je oren.
  Wel kekke gympies voor slechts 800 euro. Gelijk maar besteld.

 • Profielfoto
  markiij

  Ik ga er voor het gemak maar even vanuit dat het hele artikel sarcastisch is. Het is een uiterst middelmatige smart watch, wat voor fanboy moet je dan wel niet zijn om zo’n ding te gaan bekijken in Parijs?

 • Profielfoto
  THX-1138

  druk..

 • Profielfoto
  Bobo

  Jony Ive’s HealthKit werkt nog niet zo goed denk ik… als ik’m zo zie in z’n blauw pakkie.

 • Profielfoto
  SvS

  Het lijkt wel of ie verslapen is en per ongeluk pyjama blouse is vergeten te vervangen door een mooie overhemd. Haha. Of het moet de trend worden, een te korte mannenblousjes…