Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 september 2014

Apple Store offline in aanloop naar event

In aanloop naar het Apple-evenement van vanavond heeft Apple de Online Apple Store offline gehaald. De nieuwe iPhone, iWatch en mogelijk iPad die vanavond het levenslicht zien, worden op dit moment ongetwijfeld in de store klaargezet voor een onthulling vanavond.

Hoewel de Apple Store offline is, is iCloud nog online. Dit wijst erop dat er vanavond geen grote veranderingen aan de clouddienst van Apple aangekondigd worden. Voorheen werd ook de iCloud-webportal in aanloop naar Apple-evenementen offline gehaald. 

De bekende melding “We’ll be back” die op de pagina prijkt, is voorzien van een nieuw ontwerpje dat meer in lijn is met iOS 7 en iOS 8. De achtergrond is strak wit, de tekst zonder schaduw.

Als de Apple Store terug online komt is het waarschijnlijk mogelijk om de iPhone 6 te pre-orderen, waarna deze op 19 september leverbaar zal zijn. De levering van nieuwe iPhones wordt meestal in twee fases gedaan. Grote landen als de VS, UK en Duitsland zitten in de eerste fase. Nederland moet doorgaans nog een aantal weekjes wachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store offline in aanloop naar event
Sluiten