Apple Store Den Haag houdt een feestje

14 reacties

Gemeentelijke websites. Niet altijd even toegankelijk, maar met een beetje zoeken soms een interessante bron van informatie. Zo weet de gemeente Den Haag ons te vertellen dat Apple binnenkort een feestje geeft ter gelegenheid van de iPhone 6.

De Apple Store in de Haagse Passage heeft een kleine evenementen­vergunning aangevraagd voor 25 en 26 september. De vergunning zorgt ervoor dat je legaal in de rij mag staan in de nacht van donderdag op vrijdag. Bovendien mag Apple hiervoor delen van de openbare ruimte afzetten.

Voor de Apple Stores in Amsterdam en Haarlem zijn nog geen vergunnings­aanvragen terug te vinden, maar dat kan ook heel goed aan de gemeentelijke websites liggen… Ga jij in één van de drie rijen staan?
apple store den haag - 640

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  knekkie

  Nope.

 • Profielfoto
  rhendrikman

  Nada !!!!

 • Profielfoto
  sunapple

  Hoewel wachten tot oktober niet ideaal is vind ik uren in de rij staan het ergste wat ik mij voor kan stellen..:razz:

 • Profielfoto
  Reschram

  Nee, ik regel mijn iPhone via een provider. Eerst eens zien met welk aanbod T-mobile morgen komt.

 • Profielfoto
  mblokhuis

  Nee, als ik hem al koop, dan koop ik hem in San Francisco als ik daar voor Macworld/iWorld ben. Scheelde me laatste keer €200.

 • Profielfoto
  BaldManStanding

  Ja, ik denk wel dat ik er bij ben ja!

 • Profielfoto
  Lorenzo-e

  Wel hartstikke leuk in oktober!

 • Profielfoto
  Afroman

  Nee, ik regel mijn iPhone via een provider. Eerst eens zien met welk aanbod T-mobile morgen komt.

  Bron? Worden dan ook de nieuwe abonnementen bekend gemaakt van de iPhone 5s voor zover je weet?

 • Profielfoto
  queenfan

  Nee volgend jaar oktober kan ik verlengen, en wil eerst (afhankelijk van de prijs) de  watch.

 • Profielfoto
  rdesign

  Morgen gaan we wat meer horen van T-Mobile. Kreeg deze SMS net:

  De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus komen er aan! Jij bent geselecteerd om deze met voorrang te bestellen. Hou morgen je mailbox in de gaten voor een uniek en persoonlijk aanbod. Groet, T-Mobile.

 • Profielfoto
  Jacktheripper

  Tuurlijk ben ik er bij. De Apple Store Den Haag is echt een fijne winkel.

 • Profielfoto
  appelsenperen

  Nee, als ik hem al koop, dan koop ik hem in San Francisco als ik daar voor Macworld/iWorld ben. Scheelde me laatste keer €200.

  Ik ben in November in SF, en dat Macworld/iWorld ken ik niet. Wat is dat en wanneer is dat? Thanks!

 • Profielfoto
  Hans3920

  Ik hou het nog bij mijn iPhone 5, woensdag updaten en dan kunnen we weer een jaartje verder.

 • Profielfoto
  Flemmy

  Morgen gaan we wat meer horen van T-Mobile. Kreeg deze SMS net:

  De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus komen er aan! Jij bent geselecteerd om deze met voorrang te bestellen. Hou morgen je mailbox in de gaten voor een uniek en persoonlijk aanbod. Groet, T-Mobile.

  En, wat vind je ervan? Ik vind ’t maar lastig, omdat er nog niets te vergelijken is. Voor ’t zelfde geld heeft het niks met een ‘bijzonder aanbod’ te maken. Toch nog maar eens bellen wat er dan precies speciaal aan is denk ik.