Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 25 september 2014

Apple over bendgate: valt reuze mee

Apple heeft indirect gereageerd op het tumult dat is ontstaan over de buiggrage iPhone 6 Plus. John Fortt van CNBC heeft Apple een aantal uitspraken weten te ontlokken over de constructie van Apple’s nieuwste telefoons. Conclusie: het valt best mee.

Zo meldt Apple bij monde van techjournalist Fortt dat er na 6 dagen van iPhone 6 verkopen slechts 9 klanten zijn teruggekeerd naar de winkel met een kromme iPhone. De iPhone 6 en 6 Plus “voldoen aan al onze hoge kwaliteitseisen voor normaal alledaags gebruik, of overtreffen die zelfs.”

Daarnaast heeft Apple uitgebreide studies gedaan naar het gebruik van de 4,7 en 5,5 inch telefoons en worden er hoogwaardige materialen gebruikt om de iPhone 6 (Plus) extra stijf te maken.

Ondertussen heeft UnboxTherapy een follow-up op YouTube geplaatst waarin het de buigbaarheid van andere toestellen onderzoekt. Zo worden daar behalve de iPhone 6 de HTC One M8, Moto X, Nokia Lumia 1020 en de iPhone 5S aan een buigtest onderworpen. De iPhone 6 komt er zonder al te veel kleerscheuren vanaf. De iPhone 5S ook. Winnaar volgens deze beroepsbuiger is de Moto X.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple over bendgate: valt reuze mee
Sluiten