Maarten
Maarten Nieuws 4 september 2014

Apple gaat special event 9/9 live streamen

Bij ieder Apple-evenement is het de vraag; komt er een livestream vanuit Apple of niet? Bij de aankondiging van de iPhone 5s en iPhone 5c vorig jaar was er, tot teleurstelling van velen, geen livestream. Dit jaar is dat helemaal anders. Via apple.com/live telt Apple inmiddels af naar 9 september.

Op Apple’s website valt ook te lezen dat je niets hoeft te missen, omdat er een livestream zal zijn. “Live video from our special event will be right here. And so will a whole lot more.

De laatste zin spreekt natuurlijk ontzettend tot de verbeelding. Het lijkt te hinten naar meer dan alleen een nieuwe iPhone. Tel hierbij de geruchten rondom de iWatch en de bijzondere locatie van het event op en de conclusie dat er iets groots staat te gebeuren is snel getrokken.

Natuurlijk houdt OMT je doorlopend op de hoogte via Twitter, Facebook, deze website en vanaf 18:30 uur een uitgebreide voor- en nabeschouwing via onze eigen livestream op onemorething.nl/live. Daarna mis je ook geen minuut van Apple-stream, daar schakelen we op tijd naar toe. Na het event vind je op OMT verdere analyses en reviews van Apple’s aankondigingen.

PS: Keynote Bingo anyone?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple gaat special event 9/9 live streamen
Sluiten