Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 september 2014

Apple bevestigt: Verkoop iPhone 6 start 26 september in NL

Het was al langer onofficieel bekend, maar nu heeft Apple het zelf bevestigd. De nieuwe iPhone 6 en iPhone 6 Plus zullen vanaf vrijdag 26 september om 08:00 precies in bij de Nederlandse Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag te koop zijn.

Hierbij geldt het principe van “wie het eerst komt, die het eerst maalt”. Wil je op 26 september een iPhone 6 of iPhone 6 Plus? Dan zul je vroeg voor een van de Apple Stores moeten staan. In de nacht worden de eerste fans al wachtend in een rij voor de winkels verwacht. Providers Vodafone, KPN en T-Mobile noemen nog geen concrete datum of verkrijgbaarheid. Apple Premium Resellers hebben op 26 september waarschijnlijk zeer beperkte voorraad.

De nieuwe iPhones zijn op 19 september al in Duitsland en Frankrijk te koop. Daar wordt natuurlijk ook drukte verwacht, maar wie de iPhone 6 of iPhone 6 Plus echt snel wil hebben, kan zijn geluk in één van deze landen beproeven.

De Apple Store verkoopt de iPhone 6 en iPhone 6 plus zowel met als zonder abonnement, de prijzen zonder abonnement zijn als volgt:

  • iPhone 6 – 16GB – 699 euro
  • iPhone 6 – 64GB – 799 euro
  • iPhone 6 – 128GB – 899 euro
  • iPhone 6 Plus – 16GB – 799 euro
  • iPhone 6 Plus – 64GB – 899 euro
  • iPhone 6 Plus – 128GB – 999 euro

Met een scherm van 4,7- en 5,5-inch zijn de iPhone 6 en iPhone 6 Plus de grootste iPhones die Apple ooit gemaakt heeft. Alles over de nieuwe iPhones weten? Lees ons uitgebreide artikel over de toestellen.

Reageer op artikel:
Apple bevestigt: Verkoop iPhone 6 start 26 september in NL
Sluiten