Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 september 2014

Apple belooft iOS 8.0.2 binnen enkele dagen, geeft instructies hoe te downgraden

Nadat Apple woensdagavond iOS 8.0.1 beschikbaar stelde, bleken er voornamelijk bij de iPhone 6 en iPhone 6 Plus problemen met Touch ID en het mobiel bereik op te treden, de eerste update voor iOS 8 werd daarom hals over kop teruggetrokken.

Inmiddels heeft de iPhone-maker laten weten te werken aan iOS 8.0.2, dat moet binnen enkele dagen beschikbaar zijn. Gebruikers die problemen hebben met hun iPhone kunnen downgraden naar iOS 8.0. Instructies daarvoor zijn te vinden in een support document op de Apple-website.

Apple bracht iOS 8.0.1 uit om een aantal problemen met iOS 8.0 te verhelpen, waaronder een probleem dat ervoor zorgde dat HealthKit-apps geen gegevens aan de Health-app konden aanleveren. Toch deed de update op de iPhone 6 (Plus) meer kwaad dan goed.

OMT publiceerde eerder een artikel met instructies hoe te downgraden van iOS 8 naar iOS 7. Iedereen die problemen heeft met iOS 8.0.1 kan op dezelfde manier naar iOS 8.0 downgraden. Gebruik in plaats van de ipsw-bestanden van iOS 7 die van iOS 8.0. Geen problemen na de update? Dan hoef je niet te downgraden.

Doekje liedje voor het bloeden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple belooft iOS 8.0.2 binnen enkele dagen, geeft instructies hoe te downgraden
Sluiten