Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 18 augustus 2014

Yosemite Developer Preview 6 beschikbaar

Voor bij Apple geregistreerde ontwikkelaars staat een nieuwe Beta-versie van OS X 10.10 Yosemite klaar: Developer Preview 6. OMT’ers die gebruik maken van de publieke beta van Yosemite moeten nog even geduld hebben, voor hen verschijnen updates minder frequent.

Naast Yosemite heeft ook de beta van Xcode 6 een update gekregen. Beide versies zijn voor ontwikkelaars die een eerdere DP hebben geïnstalleerd beschikbaar in de Mac App Store. Nieuwe instappers vinden de installatiebestanden na de inlog van Apple’s developer portal.

Het beta-programma van iOS 8 heeft vanavond (nog) geen update gekregen. Dit kan erop duiden dat OS X 10.10 Yosemite niet gelijktijdig met iOS 8 beschikbaar komt, waardoor we nog even geduld moeten hebben voordat we nieuwe functies als Handoff en Continuity echt kunnen gebruiken.

DP6 krijgt anders vormgegeven icoontjes bij de Systeemvoorkeuren.
Nieuwe bergachtige afbeeldingen voor je bureaublad.
En ook de icoontjes van de Safari-instellingen hebben een make-over gekregen.

Naast deze visuele veranderingen en het weer terug zijn van het Niet Storen-schuifje in het notificatiecentrum, zal er onder de motorkap ook veel verbeterd zijn, maar daarover doet Apple geen uitspraken.

Reageer op artikel:
Yosemite Developer Preview 6 beschikbaar
Sluiten