Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 21 augustus 2014

Wordt een 128GB iPhone 6 werkelijkheid?

Niet alleen het scherm van de iPhone 6 wordt groter. Volgens vers gelekte informatie komt er ook een 128 GB versie van de nieuwe iPhone die Apple binnenkort gaat onthullen. De maximaal leverbare opslagcapaciteit van de huidige iPhone 5s en iPhone 5c is 64 GB.

Via Weibo, de Chinese variant van Twitter, zijn screenshots van technische schema’s voor de iPhone 6 uitgelekt, daar is een 128 GB model op te vinden. Interessant voor wie bijvoorbeeld een grote collectie foto’s, podcasts of HD-video’s op zijn iPhone wil bewaren en geen gebruik wil maken van iCloud.

Gek genoeg ontbreekt op de schema’s een 32 GB iPhone 6. Een line-up van 16, 64 en 128 GB lijkt ons onwaarschijnlijk. Volgens eerdere geruchten zou de goedkoopste variant van de iPhone 6 juist standaard 32 GB opslag krijgen.

128GB opslag in de iPhone 6?

Het ontbreken van een vermelding van 32 GB in het schema wil niet zeggen dat Apple geen 32 GB iPhone 6 uit gaat brengen, mogelijk is het schema incompleet of worden 2 chips van 16 GB gebruikt om 32GB te maken. De echtheid is niet te verifiëren.

De 32 GB variant ontbreekt in het schema.

Apple zal de iPhone op 9 september 2014 onthullen tijdens een special event. Met nog enkele weken te gaan, houden de lekken niet op. Gisteren kwamen we al achter de mogelijke schermresolutie van de iPhone 6.

Zou jij die 128 GB vol krijgen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wordt een 128GB iPhone 6 werkelijkheid?
Sluiten