Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 25 augustus 2014
Leestijd: 1 minuut

Win vandaag kaarten voor Calvin Harris en Pharrell Williams op het iTunes Festival

Artiesten van wereldformaat, een grandioze locatie, geweldige optredens en jij als een van de weinigen erbij? Samen met 1000 andere fans kun je kaarten winnen voor exclusieve optredens op het iTunes Festival in Londen, waar je artiesten bijna kunt aanraken.

Je iTunes-kaart is je lot. Koop vandaag een iTunes-kaart bij iCentre en je weet al om 19:00 uur of je samen met een vriend of vriendin naar Calvin Harris of Pharrell Williams gaat. Hadden we al verteld dat je met een private driver van Uber wordt opgehaald en in Londen wordt afgezet? Je vlucht is ook geregeld, net als een fantastisch hotel om de hoek.

Het optreden van Calvin Harris en Keisza vindt plaats op 7 september. Op 10 september zal Pharrell Williams samen met Jungle het podium betreden. iCentre geeft tot 1 september 15 procent korting op iTunes-kaarten van 25, 50 en 100 euro, maar ook met een kaart van 15 euro doe je mee. Vanavond om 19:00 uur lees je op One More Thing of je gewonnen hebt. Er worden twee kaarten per persoon weggegeven.

Hou OMT in de gaten, over 2 weken hebben we samen met iCentre weer een fantastische iTunes Festival-actie!

Het iTunes Festival staat garant voor 30 dagen lang geweldige optredens die ook te bekijken zijn via een iTunes-livestream, de Apple TV en de iTunes Festival-app. Check de complete line-up met onder andere David Guetta, Lenny Kravitz en Maroon 5 op iTunesFestival.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win vandaag kaarten voor Calvin Harris en Pharrell Williams op het iTunes Festival
Sluiten