Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 21 augustus 2014
Leestijd: 1 minuut

VPP vanaf nu echt in Nederland en België

Eerder lieten we al weten dat Nederland en België op korte termijn zouden worden toegevoegd aan het Volume Purchase Program, waarmee onderwijsinstellingen en bedrijven in bulk licenties kunnen aanschaffen voor betaalde iBooks, iOS- en Mac-apps.

Vandaag is het zover, de registratie is zojuist geopend. Voor registratie is een apart Apple ID en een D-U-N-S-nummer voor het instituut vereist. Dit D-U-N-S-nummer kan gratis online aangevraagd worden.

Apple is nog niet helemaal klaar met het instellen van VPP, want na registratie blijkt de VPP App Store nog leeg, maar dat zal vast snel veranderen. Met het Volume Purchase Program kunnen de iPhone, iPad en Mac eindelijk volwas­sen worden in educatieve en zakelijke omgevingen in Nederland en België.

Sven, bedankt voor de tip

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
VPP vanaf nu echt in Nederland en België
Sluiten