Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 augustus 2014

Verfriste interface Apple TV in nieuwe beta

Met een nieuwe betaversie van iOS, stelt Apple ook meestal nieuwe betasoftware voor de Apple TV beschikbaar. Meestal zijn er amper veranderingen in deze software merkbaar. Nu zijn de iconen echter vernieuwd en er wordt een dunner lettertype gebruikt.

Hierdoor is de interface van de Apple TV meer in lijn met de huidige iOS-versies waar ook plattere iconen en dunnere letters te zien zijn. De nieuwe interface is onderdeel van Apple TV software 7.0 beta 4. Later dit jaar komt het nieuwe uiterlijk naar iedere derde generatie Apple TV.

Nieuwe interface Apple TV beta.
Huidige interface Apple TV niet-beta.

[Screenshots via 9to5Mac]

Reageer op artikel:
Verfriste interface Apple TV in nieuwe beta
Sluiten