Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 15 augustus 2014

TMZ toont foto’s van werkende ‘iPhone 6’

Entertainmentwebsite TMZ heeft foto’s gepubliceerd van een werkende iPhone 6. Volgens de site is het toestel rechtstreeks afkomstig uit de fabrieken van Foxconn in China en meegesmokkeld door een ex-medewerker die inmiddels ontslagen is.

Volgens de site is de telefoon een stuk lichter en is er een nieuwe sensor aan de voorkant zichtbaar, al is nog niet duidelijk waar deze voor is. De telefoon zou een onofficiële iOS-versie draaien, omdat de ontwikkeling van iOS 8 tijdens de productie van het toestel nog niet voltooid is.

Hoewel de iPhone er compleet en goed afgewerkt uitziet, zijn er redenen om aan te nemen dat het hier slechts om een Chinese kloon op basis van iPhone 6-geruchten gaat. Deze toestellen zijn al te koop en draaien op Android.
  

  
Opvallend is dat Assistive Touch is op het toestel is aangezet, een functie die normaal gebruikt wordt om functies van de home-knop mee te vervangen. Bij eerder getoonde namaak-iPhones werkt de homeknop meestal niet. Dit maakt het geheel extra verdacht.


  
Het toestel is duidelijk groter dan de iPhone 5 waar het mee vergeleken wordt. Of het een echte iPhone 6 is blijft echter onduidelijk. TMZ is een website die zich normaal richt op dirt en sleaze uit Hollywood. Apple zal de nieuwe iPhone op 9 september presenteren, tot die tijd is het oordeel aan jou. Echt of fake?

Reageer op artikel:
TMZ toont foto’s van werkende ‘iPhone 6’
Sluiten