Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 14 augustus 2014

Samsung plaagt iPhone-gebruikers nu ook in real life

We zijn allemaal wall huggers, dat is althans wat Samsung ons wil laten geloven. De iPhone is altijd leeg en we doen de hele tijd niets anders dan opzoek zijn naar een plek om onze iPhone te laden. Na een commercial, gaat Samsung nu nog een stapje verder.

De Koreaanse fabrikant van smartphones heeft bij de stopcontacten op een aantal vliegvelden reclameborden geplaatst. Daarop wordt de power saving mode van zijn nieuwe toestellen aangeprezen. Smartphone-gebruikers die hun telefoon op willen laden, wordt zo verteld dat ze met een Samsung misschien nog wel even door zouden kunnen.

Hoewel het leegraken van een smartphone nooit goed uitkomt, is het de vraag of de power saving mode van Samsung de oplossing is. In deze modus wordt het scherm teruggeschakeld naar twee kleuren, dataverbindingen beperkt en zijn praktisch alle apps ontoegankelijk. Dan toch liever even opladen?

Samsung-reclame bij stopcontacten op een vliegveld.

Voorlopig worden drie buitenlandse vliegvelden voorzien van de advertenties. In Nederland zullen we voorlopig nog niet achtervolgd worden door de strategisch geplaatste borden. Al laat de fabrikant aan Cnet weten dat de campagne bij succes uitgebreid wordt.

Reageer op artikel:
Samsung plaagt iPhone-gebruikers nu ook in real life
Sluiten