Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 augustus 2014
Leestijd: 1 minuut

Pebble lanceert kleurrijke #FreshHotFly smartwatch

Pebble laat zich van zijn vrolijkste kant zien met nieuwe edities van de bekende Pebble Smartwatch. De nieuwe horloges zijn verkrijgbaar in drie vrolijke kleuren: Fresh Green, Hot Pink en Fly Blue. Dat kleurt goed bij bijvoorbeeld de iPhone 5c.

De nieuwe Pebbles zijn via de website van de fabrikant verkrijgbaar voor 150 dollar, dat is omgerekend 112 euro. De #FreshHotFly editie van Pebble is 5 ATM waterdicht. Dat wil zeggen dat de smartwatch geschikt is om mee te douchen of te zwemmen aan de oppervlakte van het water. De hardware is verder onveranderd.

De polsbandjes van de kleurige Pebbles zijn ook te combineren, al is op moment van schrijven niet duidelijk of deze ook los besteld kunnen worden.

Eerder dit jaar lanceerde Pebble een eigen App Store en kwam een stalen versie van de smartwatch uit. In tegenstelling tot smartwatches van bijvoorbeeld Motorola of Samsung, heeft de Pebble-smartwatch een monochroom e-ink scherm. Hierdoor gaat het slimme horloge bijna een week mee op accu.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Pebble lanceert kleurrijke #FreshHotFly smartwatch
Sluiten