Pebble lanceert kleurrijke #FreshHotFly smartwatch

8 reacties

Pebble laat zich van zijn vrolijkste kant zien met nieuwe edities van de bekende Pebble Smartwatch. De nieuwe horloges zijn verkrijgbaar in drie vrolijke kleuren: Fresh Green, Hot Pink en Fly Blue. Dat kleurt goed bij bijvoorbeeld de iPhone 5c.

De nieuwe Pebbles zijn via de website van de fabrikant verkrijgbaar voor 150 dollar, dat is omgerekend 112 euro. De #FreshHotFly editie van Pebble is 5 ATM waterdicht. Dat wil zeggen dat de smartwatch geschikt is om mee te douchen of te zwemmen aan de oppervlakte van het water. De hardware is verder onveranderd.

De polsbandjes van de kleurige Pebbles zijn ook te combineren, al is op moment van schrijven niet duidelijk of deze ook los besteld kunnen worden.

Eerder dit jaar lanceerde Pebble een eigen App Store en kwam een stalen versie van de smartwatch uit. In tegenstelling tot smartwatches van bijvoorbeeld Motorola of Samsung, heeft de Pebble-smartwatch een monochroom e-ink scherm. Hierdoor gaat het slimme horloge bijna een week mee op accu.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  iFlorens

  Ik kan niet zeggen dat ik het een schoonheid vind…

 • Profielfoto
  DaveFlash

  Hoop dat de bandjes ook los te bestellen zijn voor bestaande bezitters en in meer kleuren beschikbaar komen, zodat je kan afwisselen… zoals we vroeger met de frontjes van auto radio’s en van Nokia’s deden…:-)

 • Profielfoto
  knekkie

  Doet mij aan swatch denken.

 • Profielfoto
  TA

  Had gehoopt op een kleurenscherm maar dit is nogsteeds nokia3310ish..

 • Profielfoto
  JoelCoster

  ik denk nog steeds dat dit meer toekomst heeft, die schermpjes blijft gedoe

 • Profielfoto
  knekkie

  Ja het concept dat ritst na jaagt is erg vet idd.
  Als ze ook nog een manier weten te vinden dat er interactie met de projectie plaats kan vinden dan hebben ze iets unieks in handen.

 • Profielfoto
  JoelCoster

  er zijn al jaren van die geprojecteerde toetsenborden, misschien dat die techniek te gebruiken is

 • Profielfoto
  seek

  ik denk nog steeds dat dit meer toekomst heeft, die schermpjes blijft gedoe

  Ziet er leuk uit hoor die gephotoshopte plaatjes. In het echt verwacht ik een rommelige & vage boel omdat je hand hobbels & krommingen heeft en projectie onder een erg klein hoek gebeurt. En ik vraag me af wat je te zien krijgt als je je hand (maar een heel klein beetje) buigt/beweegt.