Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 augustus 2014

Nieuwe grote namen voor iTunes Festival

Over minder dan twee weken barst het jaarlijkse iTunes Festival los, in The Roundhouse in Londen treden artiesten van wereldformaat op. Dit alles is gratis te volgen via iTunes-streams of door het winnen van kaarten, waarover volgende week meer.

Vandaag zijn nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. Onder andere Lenny Kravitz, The Script, Rudimental en Clean Bandit maken hun opwach­ting tijdens het muziekfeest tijdens de maand september. Momenteel zijn 20 van de 30 dagen gevuld. De openings- en sluitingsact zijn nog onbekend.

Eerder werd al bekend dat Maroon 5, Pharrell Williams, Blondie, Kylie, David Guetta, en Calvin Harris een avondvullend optreden zullen verzorgen. Vandaag zijn de volgende artiesten toegevoegd:

 • Jenny Lewis
 • Clean Bandit
 • Robin Schulz
 • Charlie Simpson
 • Luke Sital-Singh
 • Sohn
 • Matthew Koma
 • Elbow
 • Paolo Nutini
 • David Gray
 • The Script
 • Foxes
 • Gregory Porter
 • Eric Whitacre
 • Jessica Ware
 • Rudimental
 • Jess Glynne
 • Ryan Adams
 • First Aid Kit
 • Lenny Kravitz
 • Mnek

In totaal zijn meer dan 60 acts te zien op Apple’s muziekfestival. Ze treden vaak in setjes van twee op en zingen dan elkaars nummers. Kaarten voor het iTunes Festival zijn niet te koop, inwoners van de UK kunnen deze alleen via de iTunes Festival-app winnen. In Nederland worden kaarten via een mediapartner verloot, later meer daarover.

https://www.youtube.com/watch?v=FNFdou8nh_g

Zoals altijd hoeven pol thuisblijvers niets te missen. Via een livestream in de app, in iTunes of op de Apple TV zijn alle optredens live te zien. Na afloop zijn alle optredens ook terug te kijken als podcast.

Reageer op artikel:
Nieuwe grote namen voor iTunes Festival
Sluiten