Maarten
Maarten Nieuws 26 augustus 2014

iTunes Festival voorpret met deze playlist

Vandaag heeft Apple op twee artiesten na de line-up voor het iTunes Festival 2014 compleet gemaakt. Deadmau5 zal dit jaar de spits afbijten met een optreden op 1 september. Wie het festival op de dertigste van die maand zal afsluiten is nog niet bekend.

Naast nieuwe headliners als Tony Bennet (6 september) en Ben Howard (24 september) zijn er een heel aantal artiesten voor in de voorprogramma’s aangekondigd. De optredens zullen uiteraard thuis te volgen zijn, maar voor wie niet kan wachten hebben wij een speciale Spotify-playlist gemaakt om de voorpret een boost te geven!

Deze artiesten zijn vandaag toegevoegd aan de line-up voor het iTunes Festival 2014:

 • Deadmau5
 • Tony Bennet
 • Nick Mulvey
 • Rae Morris
 • Lisa Hannigan
 • Little Dragon
 • James Bay
 • Ben Howard
 • Hozier
 • Mary J Blige
 • Wolf Alice
 • Nicola Benedetti
 • Milos
 • Alison Balsom
 • Foy Vance

Kaarten voor het iTunes Festival zijn niet te koop, inwoners van de UK kunnen deze alleen via de iTunes Festival-app winnen. Gelukkig zijn alle optredens live te volgen via iTunes. Daarnaast kunnen er binnenkort weer twee mensen twee kaarten winnen op Facebook via OMT en iCentre. Like ons om niets te missen! Voor wie echt niet kan wachten staan in deze Spotify-playlist zijn de vier grootste hits van elke artiest die tot nu toe aangekondigd is!

Reageer op artikel:
iTunes Festival voorpret met deze playlist
Sluiten