Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 15 augustus 2014

Tim Cook doet de Ice Bucket Challenge

Wie actief is op Twitter of Facebook heeft de Ice Bucket Challenge ongetwijfeld voorbij zien komen. Beroemdheden gooien een emmer ijskoud water over zich heen ter behoeve van het goede doel. Binnen Apple is Phil Schiller gestart, hij nomineerde Tim Cook om hetzelfde te doen.


De actie is opgezet om meer awareness te creëren voor ALS. Een ziekte van de zenuwcellen die de spieren aansturen; de motorische zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenstam sterven af. Beroemdheden kunnen na het accepteren van de Ice Bucket Challenge drie anderen nomineren om hetzelfde te doen, binnen 24 uur.

Na de koude uitdaging gedaan te hebben, nomineerde Tim Cook zijn nieuwste collega Dr. Dre om mee te doen aan de Ice Bucket Challenge. Dre is wel te porren voor een video, aldus Tim Cook. Ook Bob Iger, directeur van Disney, ontkwam niet aan een nominatie door de Apple-CEO.

Onder andere Facebook-directeur Mark Zuckerberg en Microsoft CEO Satya Nadella gingen Tim Cook voor. Wij kijken uit naar de video van Dr. Dre.

Reageer op artikel:
Tim Cook doet de Ice Bucket Challenge
Sluiten