Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 augustus 2014

Honderdtal wachtenden voor opening Haagse Apple Store

Vandaag is het zover, de opening van de Apple Store in Den Haag zal om 10:00 plaatsvinden. Anderhalf uur voor de opening staar er een lange rij in De Haagse Passage. De eerste duizend bezoekers krijgen een spe­ciaal t-shirt. Vooraan de rij staan Danny en George, zij zijn vrijdagmiddag vanuit Roosendaal naar Den Haag gekomen om helemaal vooraan te staan.


De Apple Store van Den Haag opent om 10:00 officieel en bevindt zich in hartje centrum van de hofstad. De derde Apple Store van Nederland is in tegenstelling tot de winkel in Haarlem een flagschip store. Het monumentale pand is de afgelopen twee jaar verbouwd.

In de nacht van vrijdag op zaterdag hadden zich al enkele tientallen Apple-fans verzameld. Zij brachten de nacht door in geimporiveerde tentjes of in klapstoeltjes. Rond middernacht zaten ongeveer 12 mensen te wachten, variërend van 14 tot 55 jaar.

Middernacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Honderdtal wachtenden voor opening Haagse Apple Store
Sluiten