Maarten
Maarten Nieuws 2 augustus 2014

Gameweekend: To The End

Het kan lekker zijn de rust van de vakantie even te doorbreken met fanatisme en spanning. Speciaal hiervoor staat deze week het spel ‘To The End’ centraal in OMT’s gameweekend. Een goede behendigheid en een vlot reactievermogen zijn een pré.

To The End heeft een vrij simpel spelconcept. Een verhaallijn, een bijzonder spelverloop of andere opmerkelijke features zijn niet aanwezig. Er is slechts één uitdaging, speel alle 13 levels uit en maak het tot het einde. Meer is ook niet nodig, want de levels en gameplay zijn leuk uitgewerkt en zorgen voor veel speelplezier. Get To The End.

Als een klein radertje trek je door 13 mooi vormgegeven 3D-levels. Door op het scherm te tikken rolt het radertje vooruit en kunnen obstakels gepasseerd worden. Timing en behendigheid zijn erg belangrijk. Hoe langer je de vinger op het scherm houdt, hoe sneller het radertje begint te rollen. Balanceren op een varend bootje of vliegen met een raket wordt zo een hele uitdaging. Toch zul je dat allemaal moeten doen om het einde te bereiken.

Als een klein radertje trek je door 13 mooi vormgegeven 3D-levels.

Met oneindig veel pogingen zal het uiteindelijk iedereen lukken het spel uit te spelen. Die vlieger gaat echter niet op, want je hebt per speelronde drie levens om To The End uit te spelen. Elke fout die je maakt, zoals het raken van een muur of verdrinken in het water, kost een leven. Per leven start je aan het begin van het level waar je bent gestrand. Heb je alle drie de levens verspild, moet je weer bij level 1 beginnen.

Goede timing en balans is ook tijdens ruimtevaart erg belangrijk.

To The End is helemaal gratis en kent geen in-app aankopen. Ook zijn er geen vervelende banners of reclame pop-ups verstopt in het spel. De manier van de ontwikkelaar om toch een beetje geld te verdienen aan deze app is slim bedacht. Als je met je laatste leven bezig bent en je bent heel ver in het spel als het misgaat en je sterft, kun je één extra leven verdienen. Kijk een van de filmpjes uit de lijst en klik de advertentie volgend op het filmpje weg. Met een een extra leven kun je nog een keer proberen het spel uit te spelen. To The End is een leuk behendigheidsspelletje om even tussendoor te spelen.

Downloaden en spelen

To The End is te downloaden vanuit de App Store en geschikt voor de iPhone, iPad en iPod. Het spel vereist minimaal iOS 6.0

Reageer op artikel:
Gameweekend: To The End
Sluiten